• Pytanie o układy.

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. Topic title should contain the brief description of problem.
  2. Topic message should contain the extended description of problem and, the question.
  3. It is not allowed to post the attachments with complete documentations or BIOS files nor linking to any 3rd party websites hosting such files. It is only allowed to post the small portion of the documentation (up to one page per post).
  4. You can only describe one problem per topic. For each another problem you should open a new topic.
  5. It is strictly forbidden to ask for any kind of documentation or BIOS file. For such requests please use the DOCUMENTATION & BIOS/EFI REQUEST subforum.

#1 Pytanie o układy.

by Usunięty Użytkownik 576 1 June 2010, 11:14
Mam na serwisie 2 HP serii dv .W jednym w środku grafika GF-GO7600 -H-N-B1.Rebaling był robiony kilka m-cy temu i padło znowu . Czy da się kupić taki układ nowy serii 08-09 lub zastąpić czymś nowszym co zadziała?
W drugim hp siedzi mcp67m-a2 . Padł po kilku m-cach po rebalingu .Czy ten ze sklepu ,,kocham basię,, zadziała w HP?Podobno są 2 wersje tego układu które pasują do HP ,a druga wersja do np.asus itp?

[mnote]Nie usuwaj wpisów moderatora, dopóki nie poprawisz błędów![/mnote]

Re: Pytanie o układy.

by Google Adsense [BOT] 1 June 2010, 11:14

#2 Re: Pytanie o układy.

by Usunięty Użytkownik 402 1 June 2010, 21:34
misiekelk wrote:Mam na serwisie 2 HP serii dv .W jednym w środku grafika GF-GO7600 -H-N-B1.Rebaling był robiony kilka m-cy temu i padło znowu . Czy da się kupić taki układ nowy serii 08-09 lub zastąpić czymś nowszym co zadziała?
W drugim hp siedzi mcp67m-a2 . Padł po kilku m-cach po rebalingu .Czy ten ze sklepu ,,kocham basię,, zadziała w HP?Podobno są 2 wersje tego układu które pasują do HP ,a druga wersja do np.asus itp?

GF-GO7600 -H-N-B1 zastąpiłem GF-7600-N-A2 da się kupić w nowszej wersji.
Co do drugiego to wymaga dokładnego montażu, słyszałem że działa każdy, ale jest to informacja przeze mnie nie potwierdzona.

#3 Re: Pytanie o układy.

by lookash81 1 June 2010, 21:38
witam,
a czy przypadkiem układ GF-GO7600-H-N-B1 ma magistralę hdmi, a GF-7600-N-A2 jej nie posiada? Może ktoś ma dokładne info?

#4 Re: Pytanie o układy.

by oneeye 1 June 2010, 21:57
Z tego co mi wiadomo, te układy różnią się obsługą właśnie HDMI, na korzyść tego pierwszego.

Re: Pytanie o układy.

by Google Adsense [BOT] 1 June 2010, 21:57