Witam, niestety nie posiadam swojego dostawcy nowych i używanych, ciągle szukam, ostatnio nadziałem się ładnie na człowieka o nicku WalMartLand na allegro, zdecydowanie bardzo nie polecam.
Znalazłem aukcje w których tak opisuje swój towar
Wsiadłem w auto, zajechałem i kupiłem osobiście, po zamontowaniu białe duże plamy, ok, posłałem żonę na drugi dzień z laptopem, niby sprawdzili, niby ok, niby skaz nie było widać, odpalam laptopa i zdziwienie znów skazy, tym razem ciemne "syfy", posyłam znów tym razem kolegę co bardziej się zna w temacie, i co ? ano nic, sprawdzili 12 matryc i sam złom, złom który człowiek sprzedaje na allegro z gwarancją, przetestowany itp. kiełbasa wyborcza.
Straty poniosłem niesamowite, taniej wyszło by mnie zakup nowej za 500zł.
tu link do aukcji, niedługo przepadnie do archiwum, ale póki co można sobie sprawdzić jak wygląda ten super towar.
http://allegro.pl/17-3-led-b173rw01-lus ... 60157.html
Znalazłem aukcje w których tak opisuje swój towar
MATRYCA 17.3"
POWŁOKA: LUSTRO
ROZMIAR: 17.3"
ROZDZIELCZOŚĆ: WXGA++ 1600x900
WEJŚCIE: 40 PIN, LEWA STRONA
PODŚWIETLENIE: LED
STAN: KLASA "A"
MATRYCE BEZ NAJMNIEJSZYCH WAD: WYPALONYCH PIKSELI, LINI, PLAM PRZEBARWIEŃ.
MATRYCE DOKŁADNIE SPRAWDZONE POD KĄTEM NAJDROBNIEJSZYCH ZARYSOWAŃ. KAŻDA MATRYCA TESTOWANA 24H!
MODEL: B173RW01
ZAMIENNIK DO:
LG-PHILIPS LP173WD1
AU OPTRONICS B173RW01
SAMSUNG LTN173KT01
Wsiadłem w auto, zajechałem i kupiłem osobiście, po zamontowaniu białe duże plamy, ok, posłałem żonę na drugi dzień z laptopem, niby sprawdzili, niby ok, niby skaz nie było widać, odpalam laptopa i zdziwienie znów skazy, tym razem ciemne "syfy", posyłam znów tym razem kolegę co bardziej się zna w temacie, i co ? ano nic, sprawdzili 12 matryc i sam złom, złom który człowiek sprzedaje na allegro z gwarancją, przetestowany itp. kiełbasa wyborcza.
Straty poniosłem niesamowite, taniej wyszło by mnie zakup nowej za 500zł.
tu link do aukcji, niedługo przepadnie do archiwum, ale póki co można sobie sprawdzić jak wygląda ten super towar.
http://allegro.pl/17-3-led-b173rw01-lus ... 60157.html