• KOLORY NOWEGO STYLU FORUM

#1 KOLORY NOWEGO STYLU FORUM

von Vogelek23 3 September 2018, 01:04
Witajcie,

Wdrożyłem od dawna planowaną (i z różnych przyczyn odkładaną w czasie) możliwość dostosowania kolorystyki forum do własnych potrzeb. Chciałbym tu od razu zaznaczyć, że kolorystyka, którą proponuję, jest "testowa", tzn. poszczególne kolory mogą być zmieniane lub usuwane, a także mogą być dodawane inne kolory. Proszę o pisanie do mnie Prywatnych Wiadomości, jeśli uważacie, że jakiś kolor powinien zostać dodany, usunięty lub zmieniony (i dlaczego tak uważacie).

Uwaga: zmiana koloru stylu dotyczy wyłącznie nowego stylu Elvikom i nie jest dostępna dla stylu AeroBlack. Wybrany kolor forum dostępny jest po zalogowaniu się do forum - jest to ustawienie spersonalizowane, osobne dla każdego Użytkownika. Po wylogowaniu forum będzie miało kolor domyślny (czyli pomarańczowy).

Zmiana koloru stylu dostępna jest w Panelu Użytkownika -> zakładka Ustawienia Forum -> menu Ustawienia Prywatne. Po wybraniu koloru należy wcisnąć przycisk WYŚLIJ, aby zapisać ustawienia:

Bild

Mam nadzieję, że niniejsza modyfikacja oraz proponowane kolory przypadną Wam do gustu. Liczę na Wasze opinie i komentarze, wysyłane w Prywatnych Wiadomościach.

Re: KOLORY NOWEGO STYLU FORUM

von Google Adsense [BOT] 3 September 2018, 01:04

#2 Re: KOLORY NOWEGO STYLU FORUM

von Vogelek23 2 November 2019, 01:38
Z uwagi na treść tego wątku: zmiany-w-opcjach-kolorow-szablonu-graficznego-elvikom-t56482.html - powyższe staje się nieaktualne. Gama kolorystyczna jest już niedostępna.

Re: KOLORY NOWEGO STYLU FORUM

von Google Adsense [BOT] 2 November 2019, 01:38