Witam zastanawiam się nad zakupem pirometru tylko jaki wybrać z ty tych : http://www.tme.eu/pl/katalog/?art=HQ-WI ... szukaj%3D+
Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
- Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
- Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
- Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
- Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
- Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Re: Jaki kupić pirometr
Google Adsense [BOT] • 3 Березня 2011, 22:26
greg1987gt написав:Witam zastanawiam się nad zakupem pirometru tylko jaki wybrać z ty tych : http://www.tme.eu/pl/katalog/?art=HQ-WI ... szukaj%3D+
Generalnie jak chcesz odczytać przybliżoną temperaturę i nic więcej, każdy pirometr powyżej 200 zł będzie w porządku.
Ale jeśli masz przy jego pomocy lutować bga, to lepiej zainwestuj w coś w termometr z termoparą.
A właśnie, zapomniałem dodać że przy włączonej stacji pomiar pirometrem będzie przekłamany ze względu na emisje promienników. W dodatku pomiar musi być dokonywany na gładkiej, matowej powierzchni. Trochę to absurdalne ale w instrukcji jest napisane że jeżeli powierzchnia jest błyszcząca należy ją przed pomiarem pomalować na czarny mat.
Heh mam jeszcze pomalować na czarny mat . W Jovy jest tylko jedna termopara która przykłada się do układu , multimetr mam z pomiarem temperatury ( kupiłem kiedyś za 120zł ) ale jakoś nie jestem przekonany do tego .
Byłem przekonany ze pirometr to dobre rozwiązanie .
Ale jak mówicie ze mam zrezygnować z pirometru i zastąpić to multimetrem to ok . Szczerze długo w tym nie siedzę , moja specjalnością są serwer Linux i windows .
Byłem przekonany ze pirometr to dobre rozwiązanie .
Ale jak mówicie ze mam zrezygnować z pirometru i zastąpić to multimetrem to ok . Szczerze długo w tym nie siedzę , moja specjalnością są serwer Linux i windows .
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.