• [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME

#1 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME

igore 3 Липня 2018, 13:38
Prośba o wyczyszczenie ME regionu

Wsad w załączniku

Laptop: Lenovo B50-80
Płyta LA-B092P 1.0
KBC: NPCE288NA0DX
AIO: SR1EK
BIOS: 25B64BSIG

Z góry dziękuje za pomoc

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Re: [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME

Google Adsense [BOT] 3 Липня 2018, 13:38

#3 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME

Vogelek23 5 Липня 2018, 00:12
Zaczyna mnie już to drażnić - na forum są co najmniej DWA WĄTKI ze SPRAWDZONYMI wsadami BIOS do Twojej płyty, a Ty najwyraźniej wydajesz się być leniwy, skoro nie chce Ci się użyć wyszukiwarki i znaleźć potrzebne wsady na forum w kilka sekund. A nie - to nie może być lenistwo, bo przecież straciłeś 20x więcej czasu na publikację postu z załącznikiem. Podobne zarzuty w kierunku kol. gofer: proszę w pierwszej kolejności linkować do istniejących plików, zamiast mnożyć byty - nowe pliki można uploadować dopiero, gdy wyczerpią się możliwości z istniejącymi plikami.

#4 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME

igore 5 Липня 2018, 06:00
Vogelek23: obydwa wsady sprawdziłem zanim napisałem post. Pyta uruchamia się na nich po 15-20 sekundach.

Dziękuje koledze gofer za fatygę ale wsad zdobyłem z innego forum. Problem rozwiązany

#5 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME

Vogelek23 5 Липня 2018, 07:04
igore написав:obydwa wsady sprawdziłem zanim napisałem post.
Sprawdziłeś tylko jeden z nich, bo drugiego pliku w ogóle nie pobrałeś. Poza tym, wystarczyło wspomnieć w poście, że testowałeś takie i takie wsady i nie byłoby problemu. Dodatkowo, gdybyś ocenił plik, który pobrałeś, miałbyś punkty na pobranie i przetestowanie kolejnych plików - w ten sposób miałbyś i tak wsady za darmo, a przy okazji pomógłbyś swoją opinią pozostałym użytkownikom forum. Tak to tutaj działa.

[ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME

Google Adsense [BOT] 5 Липня 2018, 07:04

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей