Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
Re: [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME
Google Adsense [BOT] • 3 Липня 2018, 13:38
#2 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME [РІШЕНО]
gofer • 4 Липня 2018, 21:40
#3 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME
Vogelek23 • 5 Липня 2018, 00:12
Zaczyna mnie już to drażnić - na forum są co najmniej DWA WĄTKI ze SPRAWDZONYMI wsadami BIOS do Twojej płyty, a Ty najwyraźniej wydajesz się być leniwy, skoro nie chce Ci się użyć wyszukiwarki i znaleźć potrzebne wsady na forum w kilka sekund. A nie - to nie może być lenistwo, bo przecież straciłeś 20x więcej czasu na publikację postu z załącznikiem. Podobne zarzuty w kierunku kol. gofer: proszę w pierwszej kolejności linkować do istniejących plików, zamiast mnożyć byty - nowe pliki można uploadować dopiero, gdy wyczerpią się możliwości z istniejącymi plikami.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
#5 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME
Vogelek23 • 5 Липня 2018, 07:04
igore написав:obydwa wsady sprawdziłem zanim napisałem post.Sprawdziłeś tylko jeden z nich, bo drugiego pliku w ogóle nie pobrałeś. Poza tym, wystarczyło wspomnieć w poście, że testowałeś takie i takie wsady i nie byłoby problemu. Dodatkowo, gdybyś ocenił plik, który pobrałeś, miałbyś punkty na pobranie i przetestowanie kolejnych plików - w ten sposób miałbyś i tak wsady za darmo, a przy okazji pomógłbyś swoją opinią pozostałym użytkownikom forum. Tak to tutaj działa.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
[ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: Lenovo B50-80 LA-B092P rev 1.0 Prośba o wyczyszczenie ME
Google Adsense [BOT] • 5 Липня 2018, 07:04
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.