• Dell d620 z grafiką nvidia wymiana płyty(z grafiką intelowską)

Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)

#1 Dell d620 z grafiką nvidia wymiana płyty(z grafiką intelowską)

von janko23 20 Februar 2015, 11:35
Witam, tak jak w temacie. Uszkodzona grafika QD-NVS-110MT-N-A3.Wymiana grafiki jest droższa niż całej płyty.Chciałbym wymienić na płytę z grafiką intelowską bo jest mniej awaryjna (podobbno).Moje pytanie, na co mam zwrócic uwagę, jakie są róznice, widziałem płyty z kadłubkami,czy matryca wtedy i taśma są identyczne?, czy potrzebna jest ponowna instalacja systemu, czy wystarczy wymiana sterowników grafiki itp..Z góry dziękuje za wszelką pomoc.Pozdrawiam

Re: Dell d620 z grafiką nvidia wymiana płyty(z grafiką intelowską)

von Google Adsense [BOT] 20 Februar 2015, 11:35

#2 Re: Dell d620 z grafiką nvidia wymiana płyty(z grafiką intelowską)

von patol 20 Februar 2015, 11:48
janko23 hat geschrieben:widziałem płyty z kadłubkami,czy matryca wtedy i taśma są identyczne?,

Jak kupisz płytę z kadłubkiem to zapewne wewnątrz będziesz miał procesor razem z chłodzeniem - czyli ta kwestia niekompatybilności jest rozwiązana. Matryca i taśma będzie pasować. Z systemem też da radę bez ponownej instalacji.

Re: Dell d620 z grafiką nvidia wymiana płyty(z grafiką intelowską)

von Google Adsense [BOT] 20 Februar 2015, 11:48
Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)