Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
- Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
- Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
- Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
- Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
- Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Re: Gdzie kupic dobrej jakosci sita uniwersalne
Google Adsense [BOT] • 10 Листопада 2010, 22:51
#3 Re: Gdzie kupic dobrej jakosci sita uniwersalne
Usunięty Użytkownik 402 • 11 Листопада 2010, 00:20
LAZY написав:Co ci da sito pod kulki 0.5mm ?, a raster? > rozstaw pomiędzy kulkami. Są różne rozstawy kulek i ja nieszczęśliwie trafiam że zawsze nie pasuje.
Kupiłem sobie akurat sita uniwersalne, z allegro. Zestaw dziesięciu sit w tym tylko jedno było pod kulki 0.5mm i akurat mi pasowało pod układ jaki chciałem na kulkować
Chyba kupie od Basi sito pod ten układ i dam sobie spokój z uniwersalnymi sitami.
Nie widzę u Basi żadnego zestawu sit.
http://www.kocham-basie.pl/advanced_search_result.php?keywords=sito&sort=3a&page=2
http://www.kocham-basie.pl/advanced_search_result.php?keywords=sito&sort=3a&page=2
Ja kupiłem sita polecane przez daniel508. 380 zł przelałem i mam zestaw sit, za które w polskich sklepach każą sobie płacić ponad 1000 zł, nie mówiąc już o tym, że dostałem jeszcze dodatki w postaci kulek, solder wick, capton, packe do kulek i flux. No i jeszcze 10 dolców zostało na paypalu. Przesyłka w 12 dni, kurier GLS. Żyć nie umierać, pomógł leci dla Daniela
.
Sita w niebieskiej ramce nie są do grzania bezpośredniego. Stawia sie na nich kule po czym ściąga sito i dopiero grzeje same kulki. Cały proces jest po pewnym czasie banalny i bardzo przyspiesza całą prace. Układy robi sie hurtem, bez problemu kilkanaście w ciągu godziny można tak zrobić.Trzeba tylko troche doświadczenia bo za pierwszym razem pewnie mało kto sobie poradzi.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.