Forum rules: Click here to view the forum rules
- Topic title should contain the brief description of problem.
- Topic message should contain the extended description of problem and, the question.
- It is not allowed to post the attachments with complete documentations or BIOS files nor linking to any 3rd party websites hosting such files. It is only allowed to post the small portion of the documentation (up to one page per post).
- You can only describe one problem per topic. For each another problem you should open a new topic.
- It is strictly forbidden to ask for any kind of documentation or BIOS file. For such requests please use the DOCUMENTATION & BIOS/EFI REQUEST subforum.
Re: ACHI IR PRO SC - gdzie dostać wtyczkę do gniazda RS232 lub cały kabel ?
by Google Adsense [BOT] • 14 September 2013, 17:25
#2 Re: ACHI IR PRO SC - gdzie dostać wtyczkę do gniazda RS232 lub cały kabel ?
by amorphe • 14 September 2013, 17:57
Jeśli chodzi o sam wtyk to zdaje się, że jest to standardowy wtyk mikrofonowy (CB 3 pin) - podam link uprzedzając, że nie prowadzi do konkretnej aukcji.
Code: Select all
http://allegro.pl/listing/listing.php?string=WTYK%20%20MIKROFONOWY%20%203%20PIN%20__%20CB%20%280759%29&similar=1&order=xd&link=1#5 Re: ACHI IR PRO SC - gdzie dostać wtyczkę do gniazda RS232 lub cały kabel ?
by amorphe • 14 September 2013, 20:36
marek216 wrote:Dokładnie to taki
http://www.tme.eu/pl/details/mic343/zla ... rofonowe/#
Taki to jest już w stacji - potrzebny jest wtyk żeński (ale też do zdobycia w tme).
#6 Re: ACHI IR PRO SC - gdzie dostać wtyczkę do gniazda RS232 lub cały kabel ?
by Maniack • 23 September 2013, 21:16
Niestety błąd koledzy, akurat posiadam taką stację i gniazdo RS-a jest mniejsze niż te wtyki CB 3PIN.
Do tego gniazda powinna pasować wtyczka od kompletu ( gniazdo + wtyk ) nr kat. DS1110-01-3B6. Powinna być do dostania w TME.
Nie wiem czy wolno podać link do produktu więc poszukałem sam i podaję Ci kod produktu w TME jest taki sam jak symbol producenta CONNFLY: DS1110-01-3B6 kosztuje z tego co widzę 3.88zł/szt. netto.
Do tego gniazda powinna pasować wtyczka od kompletu ( gniazdo + wtyk ) nr kat. DS1110-01-3B6. Powinna być do dostania w TME.
Nie wiem czy wolno podać link do produktu więc poszukałem sam i podaję Ci kod produktu w TME jest taki sam jak symbol producenta CONNFLY: DS1110-01-3B6 kosztuje z tego co widzę 3.88zł/szt. netto.
#7 Re: ACHI IR PRO SC - gdzie dostać wtyczkę do gniazda RS232 lub cały kabel ?
by Szmer • 24 September 2013, 21:24
Wielkie dzięki maniack, kupiłem gniazdo proponowane przez kolegów wcześniej, niestety jest sporo za duże ( Fi 12, a faktycznie gniazdo wewnątrz ma 9mm ). Dzwoniłem dzisiaj do TME i faktycznie mają ten komplet i w tej cenie co podałeś. Poprosiłem sprzedawcę o zmierzenie wtyczki i pinów i to jest właśnie ta wtyczka
.
Wielki plus dla kolegi maniack i oczywiście klik POMÓGŁ.
Wtyczka będzie jutro u mnie bo zamówiłem. Problem rozwiązany, zamykam temat. Wielkie dzięki również dla innych kolegów za szybkie odpowiedzi i zainteresowanie problemem.
Wielki plus dla kolegi maniack i oczywiście klik POMÓGŁ.
Wtyczka będzie jutro u mnie bo zamówiłem. Problem rozwiązany, zamykam temat. Wielkie dzięki również dla innych kolegów za szybkie odpowiedzi i zainteresowanie problemem.
Re: ACHI IR PRO SC - gdzie dostać wtyczkę do gniazda RS232 lub cały kabel ?
by Google Adsense [BOT] • 24 September 2013, 21:24