• Programowanie kości At26f004 czym i jak?

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Programowanie kości At26f004 czym i jak?

raval 16 Березня 2013, 19:47
Witam
Trafiła się taka (At26f004 Atmel) kostka i nie mogę jej skasować więc tym bardziej zapisać. Czy ma ktoś doświadczenie w programowaniu tej kości? Była już mielona w Wellonie najwyższej numeracji a także u dystrybutora tego sprzętu na terenie naszego kraju i nic.Pozdrawiam.

Re: Programowanie kości At26f004 czym i jak?

Google Adsense [BOT] 16 Березня 2013, 19:47

#2 Re: Programowanie kości At26f004 czym i jak?

WIOLAD 16 Березня 2013, 20:23
Witaj,
Miałam podobny problem z w/w kością.
Niestety nie udało się go rozwiązać.
Nie pomogła aktualizacja oprogramowania programatora ani modyfikacja podstawki.
Na chwilę obecną kość jest u producenta programatora, próbują rozwiązać problem.
Jak będę miała jakieś informacje to je zamieszczę w temacie.
Podobny problem:
viewtopic.php?f=24&t=12737&hilit=AT26F004

#3 Re: Programowanie kości At26f004 czym i jak?

raval 16 Березня 2013, 21:39
Nie wiem czy programator Wellon bo jeśli tak to moja kość była tam dobry miesiąc i wróciła jaka była :)

#4 Re: Programowanie kości At26f004 czym i jak?

WIOLAD 1 Червня 2013, 18:31
raval написав:Nie wiem czy programator Wellon bo jeśli tak to moja kość była tam dobry miesiąc i wróciła jaka była :)

Witam,
Potwierdzam że kość bez już problemu programuje się Wellonem VP-990.
Wcześniej też miałam problemy z tą kością, nie można było jej skasować lub po zaprogramowaniu zostawała stara zawartość.
Sprawdzone na 4 sztukach kości.

#5 Re: Programowanie kości At26f004 czym i jak?

raval 6 Червня 2013, 15:26
No wiem,bo po mojej przygodzie z tą kością producent dodał ją do obsługi w ostatnim update :)

Re: Programowanie kości At26f004 czym i jak?

Google Adsense [BOT] 6 Червня 2013, 15:26

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей