Witam, w dalszym ciągu mam problem z dyskiem SSD firmy SuperTalent FUM32G818H - jest to już trzecia sztuka (dwie wcześniejsze poszły na gwarancję). Nie mogę zainstalować systemu WINDOWS 7. Instalacja dochodzi do ostatniego punktu (aktualizacja) i wyskakuje komunikat:
system windows nie może ustawić informacji offline o ustawieniach regionalnych
Gdy wybiorę inny język klawiatury np. na portugalski, instalacja dochodzi do końca. Jednak komputer wisi na logo Windows po ponownym uruchomieniu. Dodam, że na innym dysk SSD system zainstalował się bez problemu. Instalowałem także na innych dyskach SATA przy pomocy przejściówki i instalacje także przebiegały ok. Bios do laptopa wgrany najnowszy, już nie mam pomysłów co dalej robić.
system windows nie może ustawić informacji offline o ustawieniach regionalnych
Gdy wybiorę inny język klawiatury np. na portugalski, instalacja dochodzi do końca. Jednak komputer wisi na logo Windows po ponownym uruchomieniu. Dodam, że na innym dysk SSD system zainstalował się bez problemu. Instalowałem także na innych dyskach SATA przy pomocy przejściówki i instalacje także przebiegały ok. Bios do laptopa wgrany najnowszy, już nie mam pomysłów co dalej robić.