• Odzyskiwanie danych z kopii posektorowej DMDE

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити повну модель носія інформації та короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми, ваші висновки та питання.
  3. Завантаження повних файлів інструкцій/схем СУВОРО ЗАБОРОНЕНО. Ви можете завантажити лише невелику частину документації, яка спрощує діагностику/ремонт. Вам не дозволяється завантажувати більше однієї повної сторінки інструкцій/схем на одну тему.
  4. Дозволяється описувати лише один несправний пристрій в одній темі - ви завжди повинні відкривати нову тему для кожного наступного пристрою.

#1 Odzyskiwanie danych z kopii posektorowej DMDE

Hybrid 29 Листопада 2012, 17:41
Witam.
Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.
Program DMDE 2.4.4 Professional Edition
Mam posektorową kopię uszkodzonego dysku (dane nie były nadpisane) w pliku obrazu, DMDE ją poprawnie odczytuje.
Zaznaczam foldery które chcę odzyskać, program oblicza rozmiar np. 8Gb ale odzyskuje tylko puste foldery.
Jeśli zaznaczę same pliki to odzyskuje je bez problemu.
Czy ktoś się spotkał z podobnym problemem?

Re: Odzyskiwanie danych z kopii posektorowej DMDE

Google Adsense [BOT] 29 Листопада 2012, 17:41

#2 Re: Odzyskiwanie danych z kopii posektorowej DMDE

arvika 30 Листопада 2012, 12:32
Czy masz pełną wersję programy? Czy tylko wersję trial?

#3 Re: Odzyskiwanie danych z kopii posektorowej DMDE

Hybrid 30 Листопада 2012, 14:06
Pełną.

#4 Re: Odzyskiwanie danych z kopii posektorowej DMDE

arvika 30 Листопада 2012, 20:34
Przygotuj połączenie przez Teamviewer i wyślij mi namiary na PW. Sprawdzę to zdalnie. Przygotuj również Total Commandera.

Re: Odzyskiwanie danych z kopii posektorowej DMDE

Google Adsense [BOT] 30 Листопада 2012, 20:34

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей