• Gdzie kupię szeroki grot - packę do OKI PS-900

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Gdzie kupię szeroki grot - packę do OKI PS-900

kamil198405 2 Вересня 2012, 18:49
Witam
Okazyjnie udało mi się zakupić w/w stację chce przeznaczyć ją tylko i wyłącznie do wickowania płyt/układów niestety nigdzie nie udało mi się znaleźć takiego grotu. Może któryś z Kolegów podpowiedzieć gdzie można coś takie dostać?.

Зображення

Re: Gdzie kupię szeroki grot - packę do OKI PS-900

Google Adsense [BOT] 2 Вересня 2012, 18:49

#3 Re: Gdzie kupię szeroki grot - packę do OKI PS-900

kamil198405 2 Вересня 2012, 20:50
Wiem o tym poście ponieważ info o quick 202d sam udzielałem. Natomiast dla mnie jest on w żaden sposób nie przydatny ja potrzebuje dokładnego info/linku do sklepu gdzie można kupić grot do oki ps-900.

#5 Re: Gdzie kupię szeroki grot - packę do OKI PS-900

kamil198405 4 Вересня 2012, 07:59
Grot taki jak na foto do lutownic oki/metcal dostępny jest w scanditronie, od ręki na standardową temperaturę na inne pod zamówienie. Dziękuję za podpowiedzi.

Re: Gdzie kupię szeroki grot - packę do OKI PS-900

Google Adsense [BOT] 4 Вересня 2012, 07:59

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей