• Zawartość flasha z karty diagnostycznej ST8679

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Zawartość flasha z karty diagnostycznej ST8679

offo 3 Квітня 2012, 21:43
Panowie może ktoś mający taką kartę mi pomoże - kiedyś ją kupiłem , sprawdziłem w trybie domyślnym (smart bios ) , działała to odłożyłem na półkę .Rzadko się przydaje ale niedawno zaszła potrzeba jej użycia i okazało się że co prawda w trybie auto działa ok ale w trybach tekstowych wyświetla tylko jakieś znaczki .Wyciągnałem z podstawki flash 49lf004A wrzuciłem do programatora i okazało się że jest pusty :( (tzn same FF ) .Co ciekawe nawet bez flasha działa w trybie auto wyświetla tylko na początku jakiś tekst po chińsku i ostrzezenie po angielsku data coś tam (szybko znika) .Niby tryb auto wystarczyłby ale zawsze denerwuje mnie świadomość że jakieś narzędzie nie jest w pełni sprawne.Na stronie producenta tzn sintech szukałem i niestety nic nie ma.

Re: Zawartość flasha z karty diagnostycznej ST8679

Google Adsense [BOT] 3 Квітня 2012, 21:43

#2 Re: Zawartość flasha z karty diagnostycznej ST8679 

fejo 29 Квітня 2012, 20:14
Zczytany z mojej w pełni działającej ST8679.

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

#3 Re: Zawartość flasha z karty diagnostycznej ST8679

offo 20 Травня 2012, 12:07
Kolego serdecznie przepraszam że dopiero się odzywam ale na kilka tygodni choroba wyłączyła mnie z użytku.
Twój wsad za który dziekuję postawił moją kartę na nogi i wreszcie działa jak powinna.

Re: Zawartość flasha z karty diagnostycznej ST8679

Google Adsense [BOT] 20 Травня 2012, 12:07

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей