• Chyba na forum wdarł się wirus

Pravila foruma:Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Chyba na forum wdarł się wirus

Napisal/-a novitech 25 Marec 2012, 17:51
Po otworzeniu tematu
viewtopic.php?f=139&t=14680 ale nie tylko, napewno na tym wątku bo zawsze NOD32 ostrzega mnie przed wirusem i sugeruje zamknięcie przeglądarki (nie ważne czy to IE Chrome czy np Firefox).

Re: Chyba na forum wdarł się wirus

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 25 Marec 2012, 17:51

#2 Re: Chyba na forum wdarł się wirus

Napisal/-a Vogelek23 25 Marec 2012, 21:57
Za mało szczegółów.
W linkowanym poście znajdują się wyłącznie linki do stron z programami antywirusowymi - żadnych załączników itp.

Na szybko dwie możliwości:
1. Słowo "virus" w temacie (który stanowi jednocześnie nazwę okna/zakładki) - zmieniłem;
2. NOD32 może "nie lubić" linków do konkurencyjnych programów - tutaj przydałyby się linki do innych tematów na forum, które są zgłaszane przez NOD32 jako potencjalnie niebezpieczne.

#3 Re: Chyba na forum wdarł się wirus

Napisal/-a gathor 26 Marec 2012, 22:08
novitech napisal/-a:Po otworzeniu tematu
viewtopic.php?f=139&t=14680 ale nie tylko, napewno na tym wątku bo zawsze NOD32 ostrzega mnie przed wirusem

Nie mogę tego potwierdzić. Również mam zainstalowany NOD32 i nic mi nie zgłaszał do tej pory (nawet przed zmianą tematu).

#4 Re: Chyba na forum wdarł się wirus  [REŠENO]

Napisal/-a Vogelek23 29 Marec 2012, 21:17
Po zainstalowaniu NOD32 na dwóch różnych platformach i systemach, program nie raportuje żadnych problemów z tym wątkiem.
Ponieważ do tej pory nie otrzymałem raportu z programu od Kolegi, wątek zamykam.

Re: Chyba na forum wdarł się wirus  [REŠENO]

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 29 Marec 2012, 21:17

Kdo je na strani

Po forumu brska: Vogelek23 in 0 gostov