• Tester zlacza procesora

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Tester zlacza procesora

Maxur 5 Серпня 2010, 03:33
Witam !

Ostatnio na pewnym popularnym serwisie aukcyjnym doszukalem sie takich o to " dziwawawych " urzadzen do testowania sygnalow dochodzacych z plyty glownej do procesora.

[ Невідоме посилання, повідомити модератору ]

W jego ofercie sa takie testry pod prawie kazde sloty procesorow, szczegolnie te ktore mnie interesuja ( notebooki )

Co o tym myslicie? Warte zakupu czy raczej pieniadze wyrzucone w bloto.

Re: Tester zlacza procesora

Google Adsense [BOT] 5 Серпня 2010, 03:33

#2 Re: Tester zlacza procesora

Paulusplu 5 Серпня 2010, 17:25
Tam są tylko dwa na stare procesory. Wg mnie szkoda pieniędzy... ale mogę się mylić :cool:

#3 Re: Tester zlacza procesora

benchmarek 21 Серпня 2010, 15:28
Mam podobne cuda do różnych socketów, kupiłem jakiś czas temu i użyłem kilka razy, urządzenie nic nie wnosi i jest w praktyce mało przydatne ponieważ usterki socketów są dość rzadkie, nie polecam szkoda pieniążków.

#4 Re: Tester zlacza procesora

mdcs 30 Серпня 2010, 11:34
Uszkodzenia socketów są tak sporadyczne (no chyba, że jakiś ślusarz wymieniał procek), że nigdy Ci się takie urządzenie nie zamortyzuje...nawet jak kosztuje 30zł :)

#5 Re: Tester zlacza procesora

Maxur 6 Вересня 2010, 23:05
Nie chodzi o sama amortyzacje kosztow, lecz o przydatnosc i oszczednosc przy lokazliacji usterki bo czas tu liczy sie najbardziej :). Zamowie jeden tester do przetestowania i dam znac na dniach.

#6 Re: Tester zlacza procesora 

grisza69 7 Вересня 2010, 01:29
Proponuję tester do socketów 754 np: Asus seria 6000, A6U, A6k, A6KM, w tych seriach nagminnie podstawki są przyczyna wielu problemów ze startem płyty - przynajmniej zaoszczędzisz czas na diagnostyce a tester nie będzie leżał bezużytecznie.

Re: Tester zlacza procesora

Google Adsense [BOT] 7 Вересня 2010, 01:29
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей