• Testery podstawek procesorów - czy warto kupić i jakie kupić?

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Testery podstawek procesorów - czy warto kupić i jakie kupić?

DaCoPL 21 Березня 2012, 12:31
Witam.

Chciałem zapytać czy warto kupić testery socket'ów CPU?
Jeśli warto to jakie? Bardzo bym prosił o konkretne modele, tak aby sprawnie móc diagnozować w miarę wszystkie lekko starsze modele laptopów (ich podstawki)

Pozdrawiam.

Re: Testery podstawek procesorów - czy warto kupić i jakie kupić?

Google Adsense [BOT] 21 Березня 2012, 12:31

#2 Re: Testery podstawek procesorów - czy warto kupić i jakie kupić?

p4p 21 Березня 2012, 12:36
ja posiadam chyba wszystkie i najczęściej używam S1 pod AMD ale wydatek się opłaca więc śmiało zainwestuj będziesz miał łatwiejszą i szybszą diagnozę.

Karty można kupić na portalu aukcyjnym z dużą przebitką więc może lepiej kupić bezpośrednio u chińczyka lub u kolegi willym;)

#3 Re: Testery podstawek procesorów - czy warto kupić i jakie kupić?

DaCoPL 21 Березня 2012, 12:48
Naprowadź mnie proszę na kolegę willym. I jeśli możesz napisz ile masz testerów do cpu laptopów i ewentualnie jakie to są. Nie mogę tego rozszyfrować.

#4 Re: Testery podstawek procesorów - czy warto kupić i jakie kupić?

p4p 21 Березня 2012, 12:59
Tutaj masz linka, najlepiej napisz mu na priv`a odnośnie samych testerów willyvmm-u1748.html

w sumie mam 6 podstawek włącznie z 6 podstawek....w cenniku z linka powyżej masz wszystko opisane

Re: Testery podstawek procesorów - czy warto kupić i jakie kupić?

Google Adsense [BOT] 21 Березня 2012, 12:59
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей