Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).
Re: Re: Budowa stacji do lutowania bga
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 17 November 2011, 22:51
Witam
Czy kolega fejo może się pochwalić z czego wykonane są tuleje zaznaczone jak na zdjęciu

Czy jest to fabryczny wyrób czy home made, poprosiłbym o podanie z jakiego materiału jest rurka, po której to się porusza i jakiej średnicy.
Jestem w trakcie kompletowania materiałów do swojej stacji. Gratuluję pomysłu, najbardziej praktyczny i zrobiony z głową.
Dziekuję
Czy kolega fejo może się pochwalić z czego wykonane są tuleje zaznaczone jak na zdjęciu

Czy jest to fabryczny wyrób czy home made, poprosiłbym o podanie z jakiego materiału jest rurka, po której to się porusza i jakiej średnicy.
Jestem w trakcie kompletowania materiałów do swojej stacji. Gratuluję pomysłu, najbardziej praktyczny i zrobiony z głową.
Dziekuję
marloski napisal/-a:Witam
Dziekuję
Są to łożyska liniowe. W mojej stacji (tu gdzie zaznaczyłeś ) zamontowane są łożyska liniowe fi 16 i ślizgają się po wałku. Rurka zamiast wałka się nie nadaje.
Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).
Podobne Teme |
---|
Jaką stację bga wybrać ? |
Lenovo y540-15irh-pg0 jaki układ bga ? [REŠENO] |
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost
_______________________________Vse pravice pridržane. Nepooblaščeno kopiranje vsebine te spletne strani ali njenega dela je strogo prepovedano.
Vse blagovne znamke, izdelki ali storitve, objavljene na tej spletni strani, pripadajo njihovim zakonitim lastnikom, so avtorsko zaščitene in se uporabljajo samo v informativne namene.