• Jak rozmawiać z klientem :)

Pravila foruma:Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).

Re: Jak rozmawiać z klientem :)

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 23 Januar 2012, 21:15

#2 Re: Jak rozmawiać z klientem :)

Napisal/-a majster323 23 Januar 2012, 21:21
Już gdzieś to na forum widziałem :D Mimo wszystko - dobre to jest :D

#3 Re: Jak rozmawiać z klientem :)

Napisal/-a AdamStar 23 Januar 2012, 22:04
majster323 napisal/-a:Już gdzieś to na forum widziałem Mimo wszystko - dobre to jest

Nawet ja to wrzucałem ;)

#4 Re: Jak rozmawiać z klientem :)

Napisal/-a meloow 23 Januar 2012, 22:16
to ja napiszę jak dwa dni temu klient rozmawiał (pisał) ze mną poprzez GG.

on:
czukam serwisa kopputeruw
ja:
a w czym problem ?
on:
mam koputer do stałem o brata ale mam  zepsuty pananaprawia koputery
ja:
możesz pisać po polsku bo trudo się to czyta, poza tym naprawiam komputery , laptopy itp.
on:
pan naprawia koputery poczeuje o kotakt i numer komurki albo telefonu poczebuje okotak numer telefonu z sklepu w cz-dz
ja:
sorrki ale nie rozumem co piszesz .....
on:
dobra nie pan mi da numer telefonu i adrez sklepu
ja:
ja prowadzę tylko serwis nie mam sklepu , telefon jest obok okna gg
on:
pan pracuje w czechowicach
ja:
tak
on :
dzekuje przy jade do pana koputerem

po tej rozmowie wyłączyłem kompa i dałem sobie spokój z serwisem do końca dnia :)

#5 Re: Jak rozmawiać z klientem :)

Napisal/-a pocinas 23 Januar 2012, 22:19
meloow napisal/-a:to ja napiszę jak dwa dni temu klient rozmawiał (pisał) ze mną poprzez GG.

on:
czukam serwisa kopputeruw
ja:
a w czym problem ?
on:
mam koputer do stałem o brata ale mam  zepsuty pananaprawia koputery
ja:
możesz pisać po polsku bo trudo się to czyta, poza tym naprawiam komputery , laptopy itp.
on:
pan naprawia koputery poczeuje o kotakt i numer komurki albo telefonu poczebuje okotak numer telefonu z sklepu w cz-dz
ja:
sorrki ale nie rozumem co piszesz .....
on:
dobra nie pan mi da numer telefonu i adrez sklepu
ja:
ja prowadzę tylko serwis nie mam sklepu , telefon jest obok okna gg
on:
pan pracuje w czechowicach
ja:
tak
on :
dzekuje przy jade do pana koputerem

po tej rozmowie wyłączyłem kompa i dałem sobie spokój z serwisem do końca dnia

Uciekłeś z miejsca pracy, aby nie spotkać face to face owego zleceniodawcy hehehe. Nie dzwonił czasem, że przyjechał z komputerem, a ciebie na miejscu nie ma ;-p. Jest tez opcja że jakieś szczyle sobie jaja robiły.

#6 Re: Jak rozmawiać z klientem :)

Napisal/-a meloow 23 Januar 2012, 22:22
pocinas mam ten komfort że jestem szefem samego siebie ;) i jak mnie się nie chce, to nie pracuje ;)

Re: Jak rozmawiać z klientem :)

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 23 Januar 2012, 22:22
Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov