• Pendrive 1GB - niewykrywany przez komputer

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити повну модель носія інформації та короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми, ваші висновки та питання.
  3. Завантаження повних файлів інструкцій/схем СУВОРО ЗАБОРОНЕНО. Ви можете завантажити лише невелику частину документації, яка спрощує діагностику/ремонт. Вам не дозволяється завантажувати більше однієї повної сторінки інструкцій/схем на одну тему.
  4. Дозволяється описувати лише один несправний пристрій в одній темі - ви завжди повинні відкривати нову тему для кожного наступного пристрою.

#1 Pendrive 1GB - niewykrywany przez komputer

optiserw 21 Січня 2012, 22:52
Witam

Po podłączeniu do komputera tego pendrive otrzymuję komunikat, iż podłączono nieznane urządzenie.
W środku procesor sm321qf cc oraz pamięć flash h27ubg8u5mtr-bc.
Udało mi się zdobyć indentyczny pendrive i okazało się, że wina leży po stronie pamięci flash.
Czy jest jakaś możliwość na odzyskanie danych?

Pozdrawiam
Paweł

Re: Pendrive 1GB - niewykrywany przez komputer

Google Adsense [BOT] 21 Січня 2012, 22:52

#2 Re: Pendrive 1GB - niewykrywany przez komputer

arvika 21 Січня 2012, 23:23
Tak. O ile nie wyzerowałes kości pamięci lutując ja na inny kontroler, pozostaje odczytać kość i zdekodować dane.

#3 Re: Pendrive 1GB - niewykrywany przez komputer

optiserw 22 Січня 2012, 13:30
Dziękuję za odpowiedź.

Kontroler jest dokładnie taki sam.
Czy w takim przypadku mógłbyś podjąć się próby odzyskania danych?

Paweł

#4 Re: Pendrive 1GB - niewykrywany przez komputer

arvika 22 Січня 2012, 13:38
Tak, oczywiście. Ale to już temat na PW.

Re: Pendrive 1GB - niewykrywany przez komputer

Google Adsense [BOT] 22 Січня 2012, 13:38

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей