• Stół montażowy do stacji IR.

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Stół montażowy do stacji IR.  [РІШЕНО]

ebry 24 Листопада 2011, 11:19
Witam. Szukam stołu do stacji IR. Chodzi mi o taki uniwersalny, na którym można zamontować różne płyty. Nie wie ktoś gdzie można taki kupić?

Re: Stół montażowy do stacji IR.  [РІШЕНО]

Google Adsense [BOT] 24 Листопада 2011, 11:19

#2 Re: Stół montażowy do stacji IR.

michallus 26 Листопада 2011, 12:29
Możesz kupić stół np od stacji AYOUE Int732. W chinach można dorwać naprawdę tanio.
Quick też ma w ofercie całkiem przyzwoite stoły ale są już droższe.

#3 Re: Stół montażowy do stacji IR.

willyvmm 26 Листопада 2011, 14:51
Powiedziałbym że stół od quicka pod względem wygody pracy na mim niewiele tylko ustępuje stołom ERSY. A biorąc pod uwagę dodatki które do stołu ERSY trzeba dokupić i cenę jest naprawdę godny polecenia. Jest bardzo wygodny. Niestety nie z każdą stacja będzie współpracował ze względu na konstrukcję.

#4 Re: Stół montażowy do stacji IR.

ebry 26 Листопада 2011, 14:56
Nie wiesz gdzie można go kupić?

#5 Re: Stół montażowy do stacji IR.

willyvmm 26 Листопада 2011, 15:11
Biall w gdańsku, albo u chińczyków handlujących sprzętem quicka.

#6 Re: Stół montażowy do stacji IR.

marek216 21 Січня 2012, 08:55
Ze względu na ceny tych w sumie prostych urządzeń postanowiłem sam je robić w zależności od potrzeb.
Koszty 100x niższe - dosłownie.
Materiał łatwo dostępny - pręty aluminiowe. Trochę wolnego czasu, mam dostęp do narzędzi więc można stworzyć wszystko według pomysłu. Fakt nie jest to takie śliczne jak z fabryki ale wcale nie mniej funkcjonalne, a czasem nawet bardziej funkcjonalne

Jak nie zapomnę będąc w firmie to zrobię zdjęcie jakiegoś uchwytu.

Jedyna rzecz jakiej mi brakuje to ten patent przesuwany w pionie na kolbę - jednak nie jest on koniecznością. Mam infrę z takim mechanizmem i szukam gdzie mogę kupić sam takim moduł żeby w innych uchwytach montować.
http://www.biall.com.pl/show,202380.html

#7 Re: Stół montażowy do stacji IR.

daner0 21 Січня 2012, 09:21
Ja ten patent przesuwany w pionie kiedyś wykonałem z uchwytu na prysznic. Wyglądało komicznie ale służyło mi idealnie przez rok ;)

#8 Re: Stół montażowy do stacji IR.

Macpod 21 Січня 2012, 10:35
Co do stołów, to z Kolegą fejo myślimy nad zamówieniem elementów pod stoły Jego pomysłu.
Na razie trzeba zrobić projekt, a później zlecić to jakiejś firmę. Myślę nad PMPoland (bo jest blisko i już wykonywali mi parę elementów pod stację). Wykonanie ze stali nierdzewnej, jeśli ktoś będzie zainteresowany proszę o kontakt, zmniejszy to na pewno koszty. Jak będzie projekt to założę osobny temat ze wszystkimi informacjami i wstępną ceną.

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей