• Witam nazywam się Patryk

Правила форума:Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Witam nazywam się Patryk

от striker 20 Ноябрь 2011, 18:00
Witam
Szanowne grono forumowiczów :)
Nazywam się Patryk jestem studentem II roku informatyki na jednej z Politechnik.
W związku z tym że na moim kierunku nie ma nic na temat elektroniki i technicznej strony komputerów (nacisk głównie na programowanie), postanowiłem na własną rękę nie tyle co rozwijać się w tej dziedzinie, ale poznać jej podstawy. Po kilku dniach stwierdziłem że trafiłem idealnie. Od kilku lat owocnie naprawiam komputery stacjonarne w domowym zaciszu, jednak brakuje mi czystej wiedzy elektronicznej, a także poznania konkretnych sposobów diagnozy oraz naprawy laptopów. Mam nadzieję, że to forum w dużym stopniu mi pomoże.
Tyle z mojej strony.
Czas wziąć się do pracy !

Re: Witam nazywam się Patryk

от Google Adsense [BOT] 20 Ноябрь 2011, 18:00

#2 Re: Witam nazywam się Patryk

от Jozef18 20 Ноябрь 2011, 21:10
Powodzenia

#3 Re: Witam nazywam się Patryk

от Vogelek23 30 Ноябрь 2011, 11:11
Witamy Kolegę serdecznie i wyrażamy nadzieję, że forum pomoże Koledze rozwijać swoje umiejętności i poszerzać horyzonty :)

Re: Witam nazywam się Patryk

от Google Adsense [BOT] 30 Ноябрь 2011, 11:11