• Rozbudowa działu szkolenia

Pravila foruma:Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Rozbudowa działu szkolenia

Napisal/-a webphoto 16 Oktober 2011, 16:02
Witam. Czy administracja forum zamierza uzupełniać wątek dot. szkolenia z zakresu diagnozy i naprawy płyt głównych ? Ostatni post z 20 lutego 2011 :)

Re: Rozbudowa działu szkolenia

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 16 Oktober 2011, 16:02

#2 Re: Rozbudowa działu szkolenia  [REŠENO]

Napisal/-a Vogelek23 16 Oktober 2011, 23:29
Owszem, zamierza - jednakże na chwilę obecną jest kilka rzeczy związanych z forum, mających wyższy niż szkolenia priorytet.

#3 Re: Rozbudowa działu szkolenia

Napisal/-a Jozef18 2 November 2011, 19:00
No to trzeba poczekać. Bo powiem szczerze dowiedziałem się dużo z tych szkoleń. Najbardziej zwróciłem uwagę na próbę zwarciową z którą się jeszcze nie spotkałem. Więc za ten wątek z góry serdecznie dziękuję i czekam z małą nie cierpliwością na kolejne tematy.

Re: Rozbudowa działu szkolenia

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 2 November 2011, 19:00

Kdo je na strani

Po forumu brska: Vogelek23 in 0 gostov