• ATI Radeon Express RC415ME - czy mogę zamienić na RC415MD?

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 ATI Radeon Express RC415ME - czy mogę zamienić na RC415MD?

jmichal 23 Липня 2010, 21:20
Witam, jak w temacie czy będą kompatybilne?

-- sobota, 24 lipca 2010, 08:06 --

Może jeszcze trochę inaczej zapytam.
- Czy każdy ATI Radeon Express 200M będzie ze sobą kompatybilny? Czy też nie, jeżeli nie to na co muszę zwrócić uwagę?

Re: ATI Radeon Express RC415ME - czy mogę zamienić na RC415MD?

Google Adsense [BOT] 23 Липня 2010, 21:20

#2 Re: ATI Radeon Express RC415ME - czy mogę zamienić na RC415MD ?  [РІШЕНО]

Vogelek23 27 Липня 2010, 02:01
Generalnie nie stosuje się zamiany chipsetu na inny - zakładamy chipset o takim samym oznaczeniu.
Osobiście nie miałem potrzeby wykonywać tego typu operacji, ponieważ nie ma większego problemu z dostępnością obu chipsetów.
Może jednak Kolega wykonać takie doświadczenie "dla potomnych" i zamieścić jego wyniki na Forum.

#3 Re: ATI Radeon Express RC415ME - czy mogę zamienić na RC415MD?

jmichal 30 Липня 2010, 07:34
Zdobyłem ten sam chipset więc ne będe w stanie powiedzieć czy jest kompatybilny
Pozdrawiam

Re: ATI Radeon Express RC415ME - czy mogę zamienić na RC415MD?

Google Adsense [BOT] 30 Липня 2010, 07:34

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість