• Witam wszystkich Kolegów z forum.

Правила форума:Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума

1. W tym dziale można się przedstawić, a także opisać, czym się zajmujemy, jakie jest nasze hobby itd.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, które jednoznacznie identyfikują osobę/firmę, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).

#1 Witam wszystkich Kolegów z forum.

от hanomag 10 Сентябрь 2011, 18:58
Jak w temacie - witam. :)

Jestem na forum już trochę czasu, lecz z braku kultury jeszcze nie przywitałem się. Mam nadzieję że nie jest za późno. ;)

Mam na imię Marek, na co dzień prowadzę serwis laptopów w małym miasteczku na dolnym śląsku w pobliżu Wrocławia. Dodatkowo pracuję jako nauczyciel informatyki w liceum. Posiadam podstawową wiedzę z elektroniki. Z zainteresowaniem śledzę wiedzę Kolegów z forum. Wizyty tutaj pomagają mi rozwijać swoje umiejętności oraz rozwiązywać problemy napotykane w serwisie. Uważam że forum bardzo wyróżnia się kulturą, dbałością o porządek oraz poważnym podejściem do współpracy. Mam nadzieję na dalszą współpracę.

Pozdrawiam!
Marek

Re: Witam wszystkich Kolegów z forum.

от Google Adsense [BOT] 10 Сентябрь 2011, 18:58

#2 Re: Witam wszystkich Kolegów z forum.

от Vogelek23 10 Сентябрь 2011, 22:01
Witamy równie serdecznie, życząc Koledze samych udanych napraw oraz rozwijania swych umiejętności dzięki naszemu forum.

Re: Witam wszystkich Kolegów z forum.

от Google Adsense [BOT] 10 Сентябрь 2011, 22:01
Эта тема помечена как АРХИВНАЯ. Oтвечайте только если ваше сообщение содержит решение проблемы (Условия и Положения, c. 12.1).