• Problem z funkcją pomógł

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Problem z funkcją pomógł

skomy 27 Червня 2011, 14:38
W moim poście: https://www.elvikom.pl/viewtopic.php?f=11&t=8202 nagrodziłem opcją "Pomógł" użytkownika kjedrocha.
Zauważyłem jednak, że nie widzę ile punktów pomógł ma tenże użytkownik. Jak wejdę w podgląd profilu, to wyświetla mi się, że pomógł = 0, jednak mogę wyświetlić listę pochwał, gdzie widać, że to nieprawda. Dziwna sprawa, proszę o sprawdzenie.

Re: Problem z funkcją pomógł

Google Adsense [BOT] 27 Червня 2011, 14:38

#2 Re: Problem z funkcją pomógł

gathor 30 Червня 2011, 13:50
Sprawdziłem i wyświetla, że ma on w sumie 13 "pomógł".
Wyczyść ciasteczka, przeloguj się i sprawdź ponownie.

#3 Re: Problem z funkcją pomógł  [РІШЕНО]

Vogelek23 30 Червня 2011, 19:42
Problem został rozwiązany - kolumna, w której zapisuje się liczba punktów "Pomógł", miała typ NULL zamiast wartości domyślnej '0'(zero).
Prawdopodobnie po próbie włamania, przy przeniesieniu bazy danych, myAdmin nadał jej tę wartość automatycznie.
Naprawiono poprzez usunięcie typu NULL i ustawieniu wartości domyślnej '0' (zero).

Re: Problem z funkcją pomógł  [РІШЕНО]

Google Adsense [BOT] 30 Червня 2011, 19:42

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей