• Rosyjski topnik do BGA

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Rosyjski topnik do BGA

daniel508 15 Листопада 2010, 22:18
Witam, przeglądając ostatnio aukcje w poszukiwaniu topnika znalazłem to: XXXXXXXXXX.
Moje pytanie jest następujące czy ktoś używał tego topnika i czy warto go kupić, sprzedawca na aukcji bardzo zachwala sobie ten topnik.

Re: Rosyjski topnik do BGA

Google Adsense [BOT] 15 Листопада 2010, 22:18

#2 Re: Rosyjski topik do BGA

tomerrro 16 Листопада 2010, 00:00
Ja nie stosowałem ,ale słyszałem że Rosjanie Tupolewy tym lutują i szyny na trasie transsyberyjskiej.

#3 Re: Rosyjski topik do BGA

jaceksz 22 Червня 2011, 09:23
Witam

Kupiłem na allegro ten topnik i próbowałem zreaballować przy jego pomocy mostek.
Topnik spowodował ze cyna pocynowała mi sito wykonane z nierdzewnej stali !!!.
Tak wiec sito do wyrzucenia i mysle ze tego on sie nie nadaje :).

#4 Re: Rosyjski topik do BGA

jurektronic 22 Червня 2011, 09:26
Ten wynalazek zeżarł mi soldermaske z płyty i nvidi

#5 Re: Rosyjski topik do BGA

kamilj 22 Червня 2011, 09:30
Nadaje się co najwyżej do lutowania starych rosyjskich rubinów.

#6 Re: Rosyjski topik do BGA

lutownicze 25 Червня 2011, 00:29
PROSZĘ NIE KORZYSTAĆ Z TEGO FLUXU DO BGA !!

przepraszam za duże litery, ale to przestępstwo. Tak naprawdę to nawet nie flux, a jego opis to jedna wielka bajka. Może się nadaje, ale do lutowania metali, a ta cena.. phi ;)
Darujcie sobie.

Re: Rosyjski topik do BGA

Google Adsense [BOT] 25 Червня 2011, 00:29

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей