• Zagadka....

Forumsregeln:Die Forumsregeln lesen

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)

#1 Zagadka....

von Usunięty Użytkownik 1038 9 Juni 2011, 20:27
Zgadnijcie co się mogło stać z dv-ką... nie liczy się "zalana" bo to widać... zgadnijcie czym i gdzie ;)

Bild Bild

Re: Zagadka....

von Google Adsense [BOT] 9 Juni 2011, 20:27

#2 Re: Zagadka....

von katar83 9 Juni 2011, 20:30
Strzelam że mlekiem. Gdzie? Nie mam pojęcia :)

#3 Re: Zagadka....

von Usunięty Użytkownik 1038 9 Juni 2011, 20:44
Pudło :-) ... pierwsza podpowiedź... Czystość nie zawsze popłaca....

#4 Re: Zagadka....

von redart 9 Juni 2011, 20:49
Mleko po wyschnięciu tak nie wygląda.
Prędzej proszek albo płyn do prania, więc na pytanie "gdzie?" - strzelam - w łazience, a nawet pokuszę się o ryzykowną tezę: w pralce :wtf:

#5 Re: Zagadka....

von Dawid20 9 Juni 2011, 20:51
Ktoś go chciał umyć tylko czym i jak :mrgreen:

#6 Re: Zagadka....

von fejo 9 Juni 2011, 20:57
Mi to wygląda na proszek do prania. niedawno płyta z mojego telefonika też była taka biała jak moja go wyprała :lol:

#7 Re: Zagadka....

von delp 9 Juni 2011, 20:59
Może w pralce :D

#8 Re: Zagadka....

von shakez 9 Juni 2011, 21:04
Proszek chyba bardziej by się krystalizował i byłby na całej płycie po wypraniu.
hmmmm
Może to laptop z bur...u a płyn to ... :shock:

#9 Re: Zagadka....

von Lakier88 9 Juni 2011, 21:17
Moje podejrzenie pada na to, że ktoś prysnął clinem na touchpada. Bo jak wiadomo w dv5 działa on beznadziejnie, gdy chociaż trochę się wybrudzi :(

#10 Re: Zagadka....

von Usunięty Użytkownik 1038 9 Juni 2011, 21:22
redart hat geschrieben:Mleko po wyschnięciu tak nie wygląda.
Prędzej proszek albo płyn do prania, więc na pytanie "gdzie?" - strzelam - w łazience, a nawet pokuszę się o ryzykowną tezę: w pralce

Brawo.... miejsce zlokalizowane... co do przyczyny... nadal pudło. Dodam jeszcze, że nie chodzi o pralkę. Druga podpowiedź.... W łazience jest nie tylko pralka :D

#11 Re: Zagadka....

von Dawid20 9 Juni 2011, 21:23
Wleciał do wanny ?

#12 Re: Zagadka....

von hanomag 9 Juni 2011, 21:23
Mydło/żel/szampon spod prysznica/wanny :D

#13 Re: Zagadka....

von delp 9 Juni 2011, 21:23
I no nie mów że wylądował w "kibelku".

#14 Re: Zagadka....

von bluczek 9 Juni 2011, 21:24
Kurde nie zabieram już netbooka do wanny :D

#15 Re: Zagadka....

von bluczek 9 Juni 2011, 21:25
delp hat geschrieben:I no nie mów że wylądował w "kibelku".

Chyba nie zmieściłby się?

#16 Re: Zagadka....

von Usunięty Użytkownik 1038 9 Juni 2011, 21:30
Dawid20 hat geschrieben:Wleciał do wanny ?

Brawo.... mamy miejsce zlokalizowane. Teraz co .... dodam, że przytrafiło się to kobiecie w trakcie porannej toalety... uwaga - przy umywalce :-)

#17 Re: Zagadka....

von willyvmm 9 Juni 2011, 21:31
Pasta do zębów ;)

#18 Re: Zagadka....

von hanomag 9 Juni 2011, 21:39
Pianka do golenia :lol:

#19 Re: Zagadka....

von Usunięty Użytkownik 1038 9 Juni 2011, 21:43
Historia była taka. Rano pewna Pani słuchała sobie muzyczki. Widać przypadła jej do gustu bo wzięła laptopa do łazienki.... Tu cytuję klientkę:

"...Wie Pan... on ma takie "pierdzidełka", a woda szumi więc włożyłam go do wanny aby było głośniej... "

Spokojnie słuchając muzyki robiła się na bóstwo w stroju... powiedzmy niepełnym. Pech chciał, że wszedł do łazienki osobnik "pci" przeciwnej. Zawstydzona właścicielka rzuciła się po ręcznik - niestety zahaczając o włącznik prysznica. Dalej dopowiedzcie sobie sami :lol:

Ocalał procek. jedna pamięć i.... matryca... nie wiem jakim fartem ale nie dość, że jest cała, sprawna - to jeszcze nie ma na niej żadnego śladu zalania.

A Wszystkiemu winne te "pierdzidełka".... HP powinno coś z tym zrobić ....

#20 Re: Zagadka....

von redart 9 Juni 2011, 21:52
tumpio hat geschrieben:A Wszystkiemu winne te "pierdzidełka".... HP powinno coś z tym zrobić ....

Bo kiedyś HP'ek montował prawdziwe głośniki Harman-Kardon'a, a te Altec Lansing to tylko lans - zero dźwięku...

Postuluję o powołanie konkursu (a'la "Złota Malina" lub o nagrodę Darwina) na najbardziej niedorzeczny i absurdalny sposób uwalenia laptopa przez klienta ;)

Re: Zagadka....

von Google Adsense [BOT] 9 Juni 2011, 21:52