Dzisiaj odebrałem wkońcu stację
Jako że NIGDZIE nie mogłem znaleźć porządnych fotek, postanowiłem więc zamieścić takowe.
Wyposażenie dodatkowe:
Instrukcja w języku hmm conajmniej dla mnie niezrozumiałym poza cytatami a menu.

Statyw:

Podpórki/mocowanie płyty:

Element grzejny
dolny zabezpieczony siatką:

I górny:
W tle na dole zdjęcia widoczny pirometr.

Oraz przesłony, niestety ograniczają pole tylko z 2 stron.

Wentylator:

Widok z tyłu:

Panel sterujący z przyciskiem DELAY:

Glowica:

Wskaźnik laserowy:

Maszyna w całej swej okazałości:

Wskaźnik laserowy w akcji:

I pierwsze uruchomienie i wylut:

(mało topika)

Ogólnie stacja wygląda na nowszą wersję tej oferowanej w Europie (przycisk DELAY który oficjalnie występuje dopiero w 2035 ?). Przycisk delay przedłuża czas ostatniej fazy o 5 sek., można naciskać wielokrotnie.
Stacja przyszła zapakowana BARDZO DOBRZE. Pudło przeszło wiele ... widać to na pierwszy rzut oka, jednak zawartość nienaruszona w b.dobrym stanie.
Brzęczyk rzeczywiście lekko wkurzający jest, prawdopodobnie nie da się wyłączyć ... nieiwem jeszcze ;p
Ogólnie pierwsze wrażenie BDB. i jestem zadowolony.
koszty:
stacja 1466
Przesyłka 466
(+ cło i vat)
Wartość celna do uzgodnienia ze sprzedającym jest elastyczny.
NIE POLECAM KUPOWANIA TAM CHIPOW, WZIĄŁEM 2 NA PRÓBĘ ... i są to szlify i to dosyć kiepskie.
Kontakt do sprzedającego podam na priv jak ktoś chce, ewentualnie mogę pomoc w kontakcie dla osób niezbyt radzących sobie z angielskim.
Dodatkowe pytania, proszę pytać postaram się odpowiedzieć.
Podrawiam Willy.
Jako że NIGDZIE nie mogłem znaleźć porządnych fotek, postanowiłem więc zamieścić takowe.
Wyposażenie dodatkowe:
- Buteleczka na płyn
- Odrobina taśmy aluminiowej
- Rolka taśmy kaptonowej
- Kilka losowych sit, przydatność zerowa
- Płyta z oprogramowaniem i instrukcja obsługi w jęz. chińskim
- Zestaw patyczków bawełnianych (niby do cleanroomu)
- Topnik Amtech NC-559

- 4x10k Kulek ołowiowych
- Śrubokręt ?? (ph1)
- 2 Rękawiczki ... rozmiar akurat na moją żonę, będzie miała mi w czym pomagać ;D
- Zestaw uchwytów - 3 krótkie i 3 długie

- Rolka Wicka
- Komplet imbusów
- Pędzelek i pęseta

Instrukcja w języku hmm conajmniej dla mnie niezrozumiałym poza cytatami a menu.

Statyw:

Podpórki/mocowanie płyty:

Element grzejny
dolny zabezpieczony siatką:

I górny:
W tle na dole zdjęcia widoczny pirometr.

Oraz przesłony, niestety ograniczają pole tylko z 2 stron.

Wentylator:

Widok z tyłu:

Panel sterujący z przyciskiem DELAY:

Glowica:

Wskaźnik laserowy:

Maszyna w całej swej okazałości:

Wskaźnik laserowy w akcji:

I pierwsze uruchomienie i wylut:

(mało topika)

Ogólnie stacja wygląda na nowszą wersję tej oferowanej w Europie (przycisk DELAY który oficjalnie występuje dopiero w 2035 ?). Przycisk delay przedłuża czas ostatniej fazy o 5 sek., można naciskać wielokrotnie.
Stacja przyszła zapakowana BARDZO DOBRZE. Pudło przeszło wiele ... widać to na pierwszy rzut oka, jednak zawartość nienaruszona w b.dobrym stanie.
Brzęczyk rzeczywiście lekko wkurzający jest, prawdopodobnie nie da się wyłączyć ... nieiwem jeszcze ;p
Ogólnie pierwsze wrażenie BDB. i jestem zadowolony.
koszty:
stacja 1466
Przesyłka 466
(+ cło i vat)
Wartość celna do uzgodnienia ze sprzedającym jest elastyczny.
NIE POLECAM KUPOWANIA TAM CHIPOW, WZIĄŁEM 2 NA PRÓBĘ ... i są to szlify i to dosyć kiepskie.
Kontakt do sprzedającego podam na priv jak ktoś chce, ewentualnie mogę pomoc w kontakcie dla osób niezbyt radzących sobie z angielskim.
Dodatkowe pytania, proszę pytać postaram się odpowiedzieć.
Podrawiam Willy.