• NVIDIA MODS / MATS dla RTX 4070 - PROBLEM testowy

#1 NVIDIA MODS / MATS dla RTX 4070 - PROBLEM testowy

von Paysano7535 16 November 2025, 16:37
Cześć, chciałbym zapytać czy ktoś miał już do czynienia z testowanie kart z serii 40xx poprzez MODS i MATS pod linuxem. Od kilku dniu szukam dostępu do wersji obsługującej te karty i wszystko co znalazłem kończy się na serii 30xx a jak mam problem z RTX 4070 ACER. Standardowy guide MODS niestety dotyczy katalogu 367 dla kart z serii 10xx. Znalazłem katalog 455.219 opisany jako dedykowany ale niestety dotyczy kart serii 30xx, potem znalazłem katalog 520 ale też nie rozpoznaje mojej karty. Może coś źle robię podczas wpisywania komend ale idę według przewodnika :
1. wpisuję ls - widzę katalogi
2. cd i numer katalogu
3. jestem w katalogu więc wpisuje komenda aby wybrać dedykowana kartę ( u mnie rtx 4070) ./mods gputest.js -skip_rm_state_init -mfg - i to nie działa niestety ???? nie rozpoznaję mfg
jak wpisuję sam gputest.jse to coś mi wychodzi ale to dotyczy to bardziej karty zintegrowanej niż mojego rtx?

Jeśli ktoś to już to przeszedł i mógłby opisać oraz podesłać dedykowany katalog dla kart z serii 40xx to będę bardzo zobowiązany - dziękuję za pomoc.

Re: NVIDIA MODS / MATS dla RTX 4070 - PROBLEM testowy

von Google Adsense [BOT] 16 November 2025, 16:37