#1 Lenovo IdeaPad 720S-13IKB - nie wybudza się ze stanu uśpienia
przez Niemamle • 30 kwietnia 2025, 17:57
Laptop nie wybudza się ze stanu uśpienia. Po kliknięciu uśpij przez 5 sekund da się go wybudzić, po tym czasie nie reaguje na przyciski.
Lenovo IdeaPad 720S-13IKB
Numer seryjny
PF1CASB5
Machine Type Model
81BV009TPB
Płyta: NM-B491
- Pobrałem czysty wsad ze strony Lenovo w pliku exe, odpakowałem -po wgraniu tego wsadu uśpienie działa.
edit. Da się wybudzić laptop przez około 5 minut, później nadal jest tak samo. Czasami dłużej, czasami krócej.
- Skopiowałem DMI data z oryginalnego wsadu, do wsadu pobranego ze strony Lenovo - użyłem do tego programu Lenovo DMI Decryptor
Zachowuje się tak jak na oryginalnym wsadzie, praktycznie po kilku sekundach już się nie wybudza.
Czy ktoś ma jakiś pomysł co może być nie tak?
Lenovo IdeaPad 720S-13IKB
Numer seryjny
PF1CASB5
Machine Type Model
81BV009TPB
Płyta: NM-B491
- Pobrałem czysty wsad ze strony Lenovo w pliku exe, odpakowałem -po wgraniu tego wsadu uśpienie działa.
edit. Da się wybudzić laptop przez około 5 minut, później nadal jest tak samo. Czasami dłużej, czasami krócej.
- Skopiowałem DMI data z oryginalnego wsadu, do wsadu pobranego ze strony Lenovo - użyłem do tego programu Lenovo DMI Decryptor
Zachowuje się tak jak na oryginalnym wsadzie, praktycznie po kilku sekundach już się nie wybudza.
Czy ktoś ma jakiś pomysł co może być nie tak?