• Termożel za 1 grosz.

Forumsregeln:Die Forumsregeln lesen

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)

#1 Termożel za 1 grosz.

von bluczek 24 Mai 2011, 16:52
Komputer po pewnym serwisie mianującym się profesjonalnym. O dziwo po takim "reballing'u" działał prawie rok. Tylko po Co dawali topnik? Przecież też mogli na tym zaoszczędzić. :D

Bild

Bild

Re: Termożel za 1 grosz.

von Google Adsense [BOT] 24 Mai 2011, 16:52

#2 Re: Termożel za 1 grosz.

von arvika 24 Mai 2011, 17:09
Tak, ja też już spotkałem monetę która robiła za blaszkę odprowadzającą ciepło :) W Twoim przypadku chłopaki przynajmniej dali pastę. U mnie takiej pasty nie było :D

#3 Re: Termożel za 1 grosz.

von Usunięty Użytkownik 1038 24 Mai 2011, 17:55
Kiedyś z groszy robiło się medaliki.... dziś przekładki... tak czy inaczej jest to najtańsze chłodzenie ;)

#4 Re: Termożel za 1 grosz.

von gathor 24 Mai 2011, 18:13
U mnie nie ma groszy, a pence już tak nie przewodzi jak grosik :cry: :lol:

#5 Re: Termożel za 1 grosz.

von kamil198405 24 Mai 2011, 20:41
To jeszcze nic, ja ostatnio znalazłem baterie CR2032 zamiast grubego termopada.

#6 Re: Termożel za 1 grosz.

von adam1114 24 Mai 2011, 22:43
A widział ktoś kostkę ze złożonej foli aluminiowej - spożywczej ? :)

#7 Re: Termożel za 1 grosz.

von DjDave 24 Mai 2011, 22:47
Ja raz miałem podkładkę M8.

Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)