Re: Re: Sterownik stacji BGA
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 16 Maj 2011, 23:07
A ja mam pytanie do kolegi kmkm2 o płytki jednostronne? Czy może Kolega miał czas aby zrobić projekt? Jak tak to mógłbym zamówić w firmie Merkar jak wcześniej pisałem, jeśli byłoby więcej chętnych to na pewno będzie taniej;) Mi dzisiaj przyszło 5 układów max, więc już całą elektronikę na sterownik mam skompletowaną, jeszcze przekaźniki przyjdą i zamawiam promienniki;)
novitech napisal/-a:Dawid20 napisal/-a:Kolego novitech jak tam płytki ? Dziś dostałem po tygodniu próbki z Maxim , poprosiłem o 3 ale dostałem tylko jeden układ , ale to i tak dobrze Poprosiłem o kolejne dwie , ,może przyślą
Z doświadczenia zamawiałem 5 dostałem 2, następną raza znowy 5 dostałem 1.
Może teraz dostane dwie

Dawid20 napisal/-a:novitech napisal/-a:Dawid20 napisal/-a:Kolego novitech jak tam płytki ? Dziś dostałem po tygodniu próbki z Maxim , poprosiłem o 3 ale dostałem tylko jeden układ , ale to i tak dobrze Poprosiłem o kolejne dwie , ,może przyślą
Z doświadczenia zamawiałem 5 dostałem 2, następną raza znowy 5 dostałem 1.
Może teraz dostane dwie A ja kolego pisałem na PW jak tam płytki ? Dla mnie moga być dwustronne
Sorki umkło, mam wyprodukowany jeden komplet jednostronnych bo w sklepie zabrakło laminatu jutro ma być tak że dorobie ci drugi.
kmkm2 ostatnio mam taki dziwny objaw na stacji (nie zawsze), że temperatura płyty w etapie podgrzewania płyty osiąga -2 c od temperatury zadanej i tak zostaje nie testowałem dłużej niż 5 min bo i tak temperatura płyty nie osiągnęła zadanej, pomagałem sterownikowi hotem
zauważyłeś takie zjawisko u siebie (nie wiem czy to ma wpływ ale mam termoparę omega)
Gdzie kupiłeś termoparę czaki ?

Gdzie kupiłeś termoparę czaki ?
Re: Sterownik stacji BGA
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 26 Maj 2011, 12:25
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
_______________________________Vse pravice pridržane. Nepooblaščeno kopiranje vsebine te spletne strani ali njenega dela je strogo prepovedano.
Vse blagovne znamke, izdelki ali storitve, objavljene na tej spletni strani, pripadajo njihovim zakonitim lastnikom, so avtorsko zaščitene in se uporabljajo samo v informativne namene.