• Pytanie o układy.

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#1 Pytanie o układy.

Usunięty Użytkownik 576 1 Червня 2010, 11:14
Mam na serwisie 2 HP serii dv .W jednym w środku grafika GF-GO7600 -H-N-B1.Rebaling był robiony kilka m-cy temu i padło znowu . Czy da się kupić taki układ nowy serii 08-09 lub zastąpić czymś nowszym co zadziała?
W drugim hp siedzi mcp67m-a2 . Padł po kilku m-cach po rebalingu .Czy ten ze sklepu ,,kocham basię,, zadziała w HP?Podobno są 2 wersje tego układu które pasują do HP ,a druga wersja do np.asus itp?

[mnote]Nie usuwaj wpisów moderatora, dopóki nie poprawisz błędów![/mnote]

Re: Pytanie o układy.

Google Adsense [BOT] 1 Червня 2010, 11:14

#2 Re: Pytanie o układy.

Usunięty Użytkownik 402 1 Червня 2010, 21:34
misiekelk написав:Mam na serwisie 2 HP serii dv .W jednym w środku grafika GF-GO7600 -H-N-B1.Rebaling był robiony kilka m-cy temu i padło znowu . Czy da się kupić taki układ nowy serii 08-09 lub zastąpić czymś nowszym co zadziała?
W drugim hp siedzi mcp67m-a2 . Padł po kilku m-cach po rebalingu .Czy ten ze sklepu ,,kocham basię,, zadziała w HP?Podobno są 2 wersje tego układu które pasują do HP ,a druga wersja do np.asus itp?

GF-GO7600 -H-N-B1 zastąpiłem GF-7600-N-A2 da się kupić w nowszej wersji.
Co do drugiego to wymaga dokładnego montażu, słyszałem że działa każdy, ale jest to informacja przeze mnie nie potwierdzona.

#3 Re: Pytanie o układy.

lookash81 1 Червня 2010, 21:38
witam,
a czy przypadkiem układ GF-GO7600-H-N-B1 ma magistralę hdmi, a GF-7600-N-A2 jej nie posiada? Może ktoś ma dokładne info?

#4 Re: Pytanie o układy.

oneeye 1 Червня 2010, 21:57
Z tego co mi wiadomo, te układy różnią się obsługą właśnie HDMI, na korzyść tego pierwszego.

Re: Pytanie o układy.

Google Adsense [BOT] 1 Червня 2010, 21:57

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість