• Inspiron 15 5567 LA-D801P programowanie MEC1404-NU

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми має містити: виробника пристрою, повну модель та короткий опис проблеми.
  2. Пост має містити: код маркування друкованої плати (необхідний у разі ремонту обладнання), розширений опис проблеми, речі, які ви перевірили/замінили/виміряли, ваші висновки та запитання. Якщо ви не можете знайти код маркування друкованої плати, прочитайте ЦЮ ТЕМУ. Якщо ви все ще не можете знайти маркування друкованої плати, завантажте фотографії з високою роздільною здатністю обох сторін друкованої плати - необхідно видалити всі плівки, модулі або кронштейни, які можуть покривати ці позначки.
  3. Перш ніж публікувати нову тему, прочитайте всі теми підфоруму НАВЧАННІ і проведіте попередню діагностику на основі змісту цих тренінгів.
  4. Завантаження будь-яких повних схем, бордвю, файлів БІОС / прошивки або будь-якої іншої документації (або посилань на веб-сайти з такими файлами) СТРОГО ЗАБОРОНЕНО. Ви можете опублікувати лише невелику частину документації або посилання на файл БІОС на підфорумі НЕПЕРЕВІРЕНІ ФАЙЛИ БІОС що спростити діагностику або ремонт. Вам не дозволяється публікувати більше однієї повної сторінки інструкції/схеми на одну тему. Файл, який ви публікуєте, не повинен містити водяних знаків, «конфіденційних» тегів, посилань чи адрес електронної пошти та не може бути захищений паролем.
  5. Дозволено описувати лише один несправний пристрій у одній темі - ви завжди повинні відкривати нову тему для кожного наступного пристрою.
  6. Запит повних схем, бордвю, файлів БІОС або будь-якої іншої документації ЗАБОРОНЕНО на цьому підфорумі. Якщо вам потрібно попросити щось із цього, вам слід відкрити нову тему в підфорумі ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ ТА БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Inspiron 15 5567 LA-D801P programowanie MEC1404-NU

bomi123 27 Червня 2023, 08:47
Witam, pierwszy raz próbuję zaprogramować programatorem SVOD3 KBC przez JTAG i oczywiście nie za bardzo idzie. Bardzo prosił bym o pomoc gdzie się wlutować z jakim kabelkiem aby to zadziałało. Znalazłem takie miejsce grzebiąc trochę w internecie ale chyba coś źle podpinam.
dałem : pin 2 - TDI, pin 3- TMS, pin 4 - CLK, pin5 - TDO, pin 10- GND
Зображення

Re: Inspiron 15 5567 LA-D801P programowanie MEC1404-NU

Google Adsense [BOT] 27 Червня 2023, 08:47

#2 Re: Inspiron 15 5567 LA-D801P programowanie MEC1404-NU

clops35 27 Червня 2023, 14:33
Cześć,
Jaki masz problem z tym laptopem?
Skąd masz wsad do tego meca, bo z tego co mi wiadomo jeszcze nie został "rozgryziony". Na żadnym z forum które obserwuję (europejskie, rosyjskie, amerykańskie, koreańskie, chińskie) nie ma o tym informacji.
Tego meca się wymienia na fabrycznie nowego i przy pierwszym uruchomieniu programuje się sam z kości Bios.
Może Tobie się uda go rozgryźć, bo niby jest programowalny ale nikomu się to nie udało, ale kto wie może właśnie Ty zasłyniesz.
W załączniku datasheet Mec'ów serii 140x, 141x.

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

#3 Re: Inspiron 15 5567 LA-D801P programowanie MEC1404-NU

bomi123 28 Червня 2023, 14:21
Problem był taki, że nie identyfikował zasilacza i miał throttling. Było zwarcie na nodze KBC od ps_id, podniosłem nogę i zwarcie ustąpiło, stąd decyzja o wymianie KBC.
Po zamontowaniu laptop nie wstał sam, układ kupiłem w Polsce jako nowy.
Wsad mam bodajże z Vlaba.
No to niezbyt optymistyczna wiadomość. Szczerze to nie zamierzam zasłynąć, bo to chyba nie na moje siły :). Najbardziej chcę pozbyć się tego laptopa z półki.

#4 Re: Inspiron 15 5567 LA-D801P programowanie MEC1404-NU

clops35 29 Червня 2023, 15:26
bomi123 написав:Wsad mam bodajże z Vlaba.
Napisałem na tamtym forum i dostałem takie odpowiedzi:
1.
Po co ?
Ta kreskówka ma ROM. cóż, zaszyfrowany program ładujący Bezpieczny rozruch Rom. tutaj tylko po to, aby umieścić kreskówkę od dawcy.
zobacz tutaj szczegółowo
I tu link do innego wątku:
1.1
Uruchom ROM
Po zwolnieniu sygnału EC_PROC_RESET# procesor rozpocznie wykonywanie kodu w Boot ROM. The
Boot ROM uruchamia SPI Flash Loader, który pobiera kod użytkownika z zewnętrznego SPI Flash i przechowuje go w
wewnętrzna pamięć RAM kodu. Po zakończeniu Boot ROM wskakuje do kodu użytkownika i rozpoczyna wykonywanie.

Czyli jest tak jak pisałem wcześniej.
bomi123 написав:Problem był taki, że nie identyfikował zasilacza i miał throttling. Było zwarcie na nodze KBC od ps_id, podniosłem nogę i zwarcie ustąpiło, stąd decyzja o wymianie KBC.
Jeśli nadal posiadasz stary KBC wlutuj go ponownie i sprawdź efekt, ale najpierw upewnij się że ten jest prawidłowo wlutowany. Jeśli na starym KBC laptop się uruchomi to znaczy nowy że jest wadliwy, lub nie odczekałeś odpowiedniego czasu po podłączeniu.

Jak się teraz zachowuje laptop?
Czy w jakiś sposób reaguje na włącznik?
Zapalają się diody?
Jaki jest pobór prądu po podłączeniu zasilacza, a jaki po wciśnięciu włącznika?

Re: Inspiron 15 5567 LA-D801P programowanie MEC1404-NU

Google Adsense [BOT] 29 Червня 2023, 15:26
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей