• Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми має містити: виробника пристрою, повну модель та короткий опис проблеми.
  2. Пост має містити: код маркування друкованої плати (необхідний у разі ремонту обладнання), розширений опис проблеми, речі, які ви перевірили/замінили/виміряли, ваші висновки та запитання. Якщо ви не можете знайти код маркування друкованої плати, прочитайте ЦЮ ТЕМУ. Якщо ви все ще не можете знайти маркування друкованої плати, завантажте фотографії з високою роздільною здатністю обох сторін друкованої плати - необхідно видалити всі плівки, модулі або кронштейни, які можуть покривати ці позначки.
  3. Перш ніж публікувати нову тему, прочитайте всі теми підфоруму НАВЧАННІ і проведіте попередню діагностику на основі змісту цих тренінгів.
  4. Завантаження будь-яких повних схем, бордвю, файлів БІОС / прошивки або будь-якої іншої документації (або посилань на веб-сайти з такими файлами) СТРОГО ЗАБОРОНЕНО. Ви можете опублікувати лише невелику частину документації або посилання на файл БІОС на підфорумі НЕПЕРЕВІРЕНІ ФАЙЛИ БІОС що спростити діагностику або ремонт. Вам не дозволяється публікувати більше однієї повної сторінки інструкції/схеми на одну тему. Файл, який ви публікуєте, не повинен містити водяних знаків, «конфіденційних» тегів, посилань чи адрес електронної пошти та не може бути захищений паролем.
  5. Дозволено описувати лише один несправний пристрій у одній темі - ви завжди повинні відкривати нову тему для кожного наступного пристрою.
  6. Запит повних схем, бордвю, файлів БІОС або будь-якої іншої документації ЗАБОРОНЕНО на цьому підфорумі. Якщо вам потрібно попросити щось із цього, вам слід відкрити нову тему в підфорумі ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ ТА БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

jendrek007 14 Травня 2023, 15:43
Po automatycznej aktualizacji biosu laptop jak w temacie po 30 minutach wyłącza się .
Wymieniałem biosy wszelakiej maści dalej to samo
Płyta główna to Cedar_Intel-MB 13269-1 PWB FX3MC REV. A00
Usuwałem region ME wg. instrukcji znalezionej w necie i nadal to samo.
Ma ktoś jakiś pomysł na ten problem ?

Re: Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

Google Adsense [BOT] 14 Травня 2023, 15:43

#2 Re: Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

Vogelek23 14 Травня 2023, 15:59
jendrek007 написав:Usuwałem region ME wg. instrukcji znalezionej w necie
ME Regionu się nie usuwa, tylko aplikuje się tzw. "czysty" ME Region. Jeśli procesor nie był wymieniany na inny model, proszę zamieścić w dziale ZAPYTANIA O DOKUMENTACJE/BIOS swój zgrany, oryginalny wsad z prośbą o wyczyszczenie ME Regionu (proszę przeczytać zasady tamtego działu przed wysłaniem postu, aby uniknąć jego odrzucenia z powodu "braków formalnych").

jendrek007 написав:Wymieniałem biosy wszelakiej maści dalej to samo
Jeśli wgrywałeś wsady BIOS z różnymi wersjami ME Regionu (niższymi i wyższymi od wersji w oryginalnym pliku) to mogłeś zablokować PCH. W takiej sytuacji pozostaje zaaplikowanie do wsadu BIOS najwyższej dostępnej wersji ME Regionu (najwyższej dla danej wersji, czyli np. , aby odblokować i nadpisać konfigurację PCH przy pierwszym jego uruchomieniu.

Na forum mamy zweryfikowane wsady BIOS z wyczyszczonym ME Regionem, których z pewnością nie próbowałeś: post223594.html#p223594 - kwestia tylko tego, jaki region był w Twoim oryginalnym wsadzie. Dlatego warto zamieścić wsad we wspomnianym dziale.

#3 Re: Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

jendrek007 14 Травня 2023, 17:37
Regoin wersja 10.0.45.1024 i wyższej chyba nie wgrywałem

#4 Re: Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

Vogelek23 15 Травня 2023, 14:48
W linkowanym przeze mnie poście ze wsadem BIOS wersja ME Regionu w pliku "1-Cedar_Intel.bin" jest dokładnie taka sama jak Twoja, więc możesz wgrać ten plik do kości BIOS (wsad jest zweryfikowany). Natomiast w pliku "2-Cedar_Intel.bin" jest ME Region w wersji 9.5.15.1730, więc nie zalecam wgrywania tego pliku.

#5 Re: Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

jendrek007 15 Травня 2023, 19:12
Wsad "1-Cedar_Intel.bin" też nie działa laptop wyłącza się po 30 minutach

#6 Re: Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

Vogelek23 15 Травня 2023, 19:52
Podaj oznaczenie procesora i PCH (spisane z układów).

#7 Re: Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

jendrek007 16 Травня 2023, 10:26
Procesor intel i5-5200 (V530B336SR23Y , 85JN218302547) takie oznaczenia są na procesorze.
nie wiem czy to grafika czy mostek PCH jest w nim bo posiada dwa rdzenie , jedyny układ osobny to grafika NVIDIA

Re: Dell inspiron 3543 wyłącza się po 30 minutach

Google Adsense [BOT] 16 Травня 2023, 10:26
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей