Pravila foruma: Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu
Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).
Re: [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Prośba o wyczyszczenie MEREGION MS-16JD MS16JD1 VER 1.0
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 7 December 2022, 15:58
#2 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: Prośba o wyczyszczenie MEREGION MS-16JD MS16JD1 VER 1.0
Napisal/-a michalmwp • 7 December 2022, 23:34
Twój bios nie dekopmpiluje się. Ma uszkodzoną strukturę.
Sprawdź ten, z innej płyty: post277053.html#p277053
Sprawdź ten, z innej płyty: post277053.html#p277053
#3 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: Prośba o wyczyszczenie MEREGION MS-16JD MS16JD1 VER 1.0
Napisal/-a Vogelek23 • 8 December 2022, 00:52
michalmwp napisal/-a:Twój bios nie dekopmpiluje się.Wyczyściłem bez problemu. Wsad do sprawdzenia: bios-msi-pl62-7rc-ms-16jd-ms-16jd1-rev-1-0-t69227.html
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
Jeśli skorzystałeś z mojej pomocy na Forum, możesz w ramach podziękowania wspomóc jego rozwój. Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej.
#5 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: Prośba o wyczyszczenie MEREGION MS-16JD MS16JD1 VER 1.0
Napisal/-a Vogelek23 • 8 December 2022, 14:27
michalmwp napisal/-a:Jak to zrobiłeś, FIT-em czy jakimś innym sposobem? Jaka wersja FIT?Zrobiłem to ręcznie, zgodnie z instrukcją w dziale SZKOLENIA (którą zresztą sam napisałem).
michalmwp napisal/-a:Ja używając wersji 11.8.86.3877 miałem komunikat...I błąd - przecież wersja regionu w tym wsadzie to 11.8.50.3477, więc musisz użyć FIT w tej samej wersji. ME Analyzer podaje jak na dłoni wersję FIT, którą kompilowany był wsad.
ELVIKOM LAB Ltd - Apple Repairs & PCB Design - Free Quotes! https://www.elvikom.co.uk
#6 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: Prośba o wyczyszczenie MEREGION MS-16JD MS16JD1 VER 1.0
Napisal/-a michalmwp • 8 December 2022, 17:13
Zwykłe kopiowanie binarne jest skuteczne w większości przypadków ale nie w tym. Żeby mieć pewność i nie mieć reklamacji polecam jednak narzędzie FIT.
Tu nie ma błędu. FIT musi być w wersji 11.8, pozostałe nie są istotne.
Nie chcę tu pisać o szczegółach ale ten wsad który przygotowałeś najprawdopodobniej nie spełni oczekiwań autora wątku.
Vogelek23 napisal/-a:I błąd - przecież wersja regionu w tym wsadzie to 11.8.50.3477, więc musisz użyć FIT w tej samej wersji.
Tu nie ma błędu. FIT musi być w wersji 11.8, pozostałe nie są istotne.
Nie chcę tu pisać o szczegółach ale ten wsad który przygotowałeś najprawdopodobniej nie spełni oczekiwań autora wątku.
#7 [ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: Prośba o wyczyszczenie MEREGION MS-16JD MS16JD1 VER 1.0
Napisal/-a lukaszek32167 • 8 December 2022, 20:24
[ZAHTEVA ZA DATOTEKO BIOS] Re: Prośba o wyczyszczenie MEREGION MS-16JD MS16JD1 VER 1.0
Napisal/-a Google Adsense [BOT] • 8 December 2022, 20:24
Ta tema je označena kot ARHIVSKA. Odgovorite samo, če vaše sporočilo vsebuje rešitev (Pravila in Pogoji, 12.1).
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov
_______________________________Vse pravice pridržane. Nepooblaščeno kopiranje vsebine te spletne strani ali njenega dela je strogo prepovedano.
Vse blagovne znamke, izdelki ali storitve, objavljene na tej spletni strani, pripadajo njihovim zakonitim lastnikom, so avtorsko zaščitene in se uporabljajo samo v informativne namene.