• Upload BIOS a klucz Windows

Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).

#1 Upload BIOS a klucz Windows

da ctro 10 novembre 2021, 07:52
Cześć,

Na forum nie znalazłem odpowiedzi. Jaki jest stosunek do wrzucania BIOS z kluczem Windows?
Czy jest to dozwolone lub zakazane z jakichś względów prawnych (licencyjnych)?
Czy wrzucając BIOS klienta z CD-KEY nie przyspożymy mu problemów w przyszłości z aktywacją Windows (np. po kilku instalkach tego samego klucza na kilku kompach)?
Część osób nie potrafi podmienić na swój klucz i BIOS prosto z forum, z kluczem (taki sam) trafia do kolejnej, też sprawnej maszyny.

Nie chciałem zaśmiecać działu z biosami, a bardziej zależy mi na odpowiedzi nie prawnej, a użytkowej - od strony kliena, dawcy BIOS.

Pozdrawiam

Re: Upload BIOS a klucz Windows

da Google Adsense [BOT] 10 novembre 2021, 07:52

#2 Re: Upload BIOS a klucz Windows

da marcinmarcin 10 novembre 2021, 09:17
Cześć. Zasadniczo nie dzielę się kluczem klienta. Wstawiam XXXXX-XXXXX... Sorry, ale że ktoś nie potrafi podmienić, to nie mój problem (tym bardziej, że jest to czynność banalna opisana np. tutaj: post171754.html#p171754 )

Re: Upload BIOS a klucz Windows

da Google Adsense [BOT] 10 novembre 2021, 09:17
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).