• [BIOS-DATEI ANFRAGE] Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios

Forumsregeln:Die Forumsregeln lesen
Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)

#1 [BIOS-DATEI ANFRAGE] Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios

von jendrasso 21 Dezember 2020, 09:43
Witam, poszukuje w 100% sprawnego wsadu do kości UC2 do płyty jak w temacie, te z forum raczej nie są sprawne, nie mam niestety oryginalnego wsadu ponieważ dostałem płytę z wyczyszczonym układem.

Obsada płyty:
UC1: SR23Y
UC2: 25Q64FVSIQ
UE1: ECE5048-LZY
UE2: MEC5085-LZY

Re: [BIOS-DATEI ANFRAGE] Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios

von Google Adsense [BOT] 21 Dezember 2020, 09:43

#3 [BIOS-DATEI ANFRAGE] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios

von jendrasso 21 Dezember 2020, 10:40
to są wsady które ja kiedyś wrzucałem od innej płyty i na nich obecna płyta się nie uruchamia, nikt mi ich nie potwierdził. Jak już pisałem, te z forum raczej są niesprawne.

#4 [BIOS-DATEI ANFRAGE] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios

von kriskot 21 Dezember 2020, 12:49
then it was necessary to leave a comment-review under these dumps to help other users
after all these are UNCHECKED BIOS / EFI FILES

#5 [BIOS-DATEI ANFRAGE] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios

von Vogelek23 22 Dezember 2020, 00:38
kriskot hat geschrieben:then it was necessary to leave a comment-review under these dumps to help other users
after all these are UNCHECKED BIOS / EFI FILES
Sorry, but uploader cannot review his own files.

#7 [BIOS-DATEI ANFRAGE] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios

von jendrasso 23 Dezember 2020, 14:49
dziękuję, zanim jednak pobiorę wsad i zaprogramuję nim bios, chciałbym zapytać czy masz pomysł na to, co zrobić w sytuacji gdy nie mam możliwości zgrania oryginalnego ME Region ? Płytę dostałem z pustym układem

EDIT:

Pobrałem wsad od Ciebie ale jak się można było spodziewać, bez oryginalnego ME Region płyta uruchamia się z wentylatorem na maksymalnych obrotach i po 10 sekundach wszystko gaśnie.
Na płycie jest jeszcze pod oznaczeniem UV9 układ winbond 25X10CLNIG, zgrałem z niego wsad i jakieś informacje są tam zawarte, czy może się to do czegoś przydać?

#9 [BIOS-DATEI ANFRAGE] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios

von jendrasso 28 Dezember 2020, 11:26
niestety te również nie zmieniły zachowania płyty

[BIOS-DATEI ANFRAGE] Re: Dell E5550 płyta LA-A911P z jednym układem UC2 szukam wsadu bios

von Google Adsense [BOT] 28 Dezember 2020, 11:26
Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)