• Toshiba HDD2H93 - czy warto to ruszać w domu?

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити повну модель носія інформації та короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми, ваші висновки та питання.
  3. Завантаження повних файлів інструкцій/схем СУВОРО ЗАБОРОНЕНО. Ви можете завантажити лише невелику частину документації, яка спрощує діагностику/ремонт. Вам не дозволяється завантажувати більше однієї повної сторінки інструкцій/схем на одну тему.
  4. Дозволяється описувати лише один несправний пристрій в одній темі - ви завжди повинні відкривати нову тему для кожного наступного пристрою.

#1 Toshiba HDD2H93 - czy warto to ruszać w domu?

bpjl 13 Грудня 2020, 18:49
Cześć,

Dostałem dysk zewnętrzny LG do próby odzyskania danych. Po rozłożeniu wyciągnąłem ze środka siedzący tam Toshiba HDD2H93. Podłączyłem i usłyszałem to czego nie chciałem słyszeć - jakby klikanie. Nagrałem fragment i załączyłem poniżej.

Pytanie brzmi czy warto próbować zdiagnozować problem i dokonać naprawy w domu? Czy od razu powiedzieć właścicielowi żeby schował ten dysk głęboko i wyciągnął dopiero jak uzbiera kasę na profesjonalny odzysk danych?

У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Re: Toshiba HDD2H93 - czy warto to ruszać w domu?

Google Adsense [BOT] 13 Грудня 2020, 18:49

#2 Re: Toshiba HDD2H93 - czy warto to ruszać w domu?

Lesio23 13 Грудня 2020, 20:26
Pytanie brzmi czy warto próbować zdiagnozować problem i dokonać naprawy w domu? Czy od razu powiedzieć właścicielowi żeby schował ten dysk głęboko i wyciągnął dopiero jak uzbiera kasę na profesjonalny odzysk danych

Według mnie, szanse na odzyskanie danych metodami domowymi są prawie zerowe. Jeśli są ważne dane to lepiej ten dysk wysłać do firmy która się w tym specjalizuje.

#3 Re: Toshiba HDD2H93 - czy warto to ruszać w domu?

bpjl 13 Грудня 2020, 22:54
Lesio23 написав:Jeśli są ważne dane to lepiej ten dysk wysłać do firmy która się w tym specjalizuje.

To tylko potwierdza opinie którą powiedziałem właścicielowi. Jak mu zależy to niech zbiera fundusz na profesjonalistów. Tu nie ma zmiłuj się.

Dziękuję za pomoc.

Re: Toshiba HDD2H93 - czy warto to ruszać w domu?

Google Adsense [BOT] 13 Грудня 2020, 22:54

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість