• Zakup automatu do BGA

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми повинна містити короткий опис проблеми.
  2. Тема повідомлення має містити розгорнутий опис проблеми та питання.
  3. Забороняється публікувати вкладення з повною документацією або файлами БІОС, а також посилатися на будь-які сторонні веб-сайти, на яких розміщені такі файли. Дозволяється публікувати лише невелику частину документації (до однієї сторінки на пост).
  4. Ви можете описати лише одну проблему на тему. Для кожної іншої проблеми слід відкривати нову тему.
  5. Тут суворо заборонено вимагати будь-яку документацію чи файли БІОС. Для таких запитів використовуйте підфорум ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ/БІОС.

#21 Re: Zakup automatu do BGA

surow 2 Квітня 2011, 22:50
Witam,

Może coś pomegę. Używałem różnych maszyn, Fontona i innych wynalazków.
Teraz na stanie mam dwa Martiny DBL-04. Jeden automat z kamera i jeden manual.
I powiem tak. Automat sie kurzy . Na manualu wszystko robi się 50% szybciej.
Dodam jeszcze tylko że Martin to najlepsza jak do tej pory maszyna na jakiej pracowałem i lepszej nie potrzeba.

Re: Re: Zakup automatu do BGA

Google Adsense [BOT] 2 Квітня 2011, 22:50

#22 Re: Zakup automatu do BGA

Rufio 3 Квітня 2011, 00:58
Mnie zastanawia tak naprawdę, ile kosztuje u polskiego dystrybutora QUICK IR2005 – bo to jest „perfidny fizyczny" klon ERSA550. Spotkałem się z ofertą z zachodu, gdzie sama jednostka bez optyki kosztowała 7500 USD bez kosztów wysyłki. Ciekawe jak to cenowo wygląda w Polsce – ktoś z kolegów wie ?

#23 Re: Zakup automatu do BGA

Mmcomp 3 Квітня 2011, 10:40
Patrząc na wasze wypowiedzi prawdopodobnie zostanie zakupiony manual z tego co Panowie mówią manual będzie lepszym wyborem, znalazłem w ofercie Quicka stacje 2035 i nad tym sprzętem się zastanawiamy, pracuje ktoś z was na tej maszynce ? Kosz to 10 500 zl w PL.

Rufio jeden telefon do dystrybutora i wszystko będzie jasne :) http://www.biall.com.pl/.

#25 Re: Zakup automatu do BGA  [РІШЕНО]

kamil198405 3 Квітня 2011, 11:00
Quick ma jedną wadę. Na niektórych płytach głównych zdarza się iż płyta "zwisa" poza podgrzewacz spowodowane jest to monolityczną budową maszyny.

Re: Zakup automatu do BGA  [РІШЕНО]

Google Adsense [BOT] 3 Квітня 2011, 11:00

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей