• Niemieckojęzyczna wersja Forum ELVIKOM - braki w tłumaczeniach

Forumsregeln:Die Forumsregeln lesen

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Niemieckojęzyczna wersja Forum ELVIKOM - braki w tłumaczeniach

von xamledyD 9 Mai 2020, 12:52
Witam.
Niedawno do flag symbolizujących wersje językowe Forum dołączyła flaga niemiecka. Z tego co zauważyłem przymiarki do wdrożenia niemieckojęzycznej wersji Forum trwały od dłuższego czasu (kiedyś testowo taka wersja była włączona na "chwilę", bodajże ponad rok temu). Poniżej zamieszczam braki w tłumaczeniach, które udało mi się do tej pory zlokalizować:
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild
Bild

Re: Niemieckojęzyczna wersja Forum ELVIKOM - braki w tłumaczeniach

von Google Adsense [BOT] 9 Mai 2020, 12:52

#2 Re: Niemieckojęzyczna wersja Forum ELVIKOM - braki w tłumaczeniach  [GELÖST]

von Vogelek23 9 Mai 2020, 21:15
Chyba już wszystko, co zaraportowałeś, zostało poprawione :) Dziękuję za zgłoszenie i nagradzam Punktami. Czekam na kolejne zgłoszenia braków lub niepoprawnych tłumaczeń, choć mam nadzieję, że więcej nie będzie.

#3 Re: Niemieckojęzyczna wersja Forum ELVIKOM - braki w tłumaczeniach

von Vogelek23 27 Januar 2021, 07:55
Po ponad 8 miesiącach od ostatniego raportu możemy uznać, że w niemieckim tłumaczeniu nie mamy już żadnych "dziur", toteż zamykam niniejszy wątek. Proszę jednakże o zgłaszanie mi wszelkich zauważonych nieścisłości poprzez PW, jeśli gdzieś jednak coś się "uchowało".

Re: Niemieckojęzyczna wersja Forum ELVIKOM - braki w tłumaczeniach

von Google Adsense [BOT] 27 Januar 2021, 07:55