Правила форуму: Натисніть тут для перегляду правил форуму
Re: [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] DELL Inspiron 15-5577 Quanta AM9B - prośba o czyszczenie ME [РІШЕНО]
Google Adsense [BOT] • 14 Квітня 2020, 17:32
#2 [ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: DELL Inspiron 15-5577 Quanta AM9B - prośba o czyszczenie ME
mdcs • 15 Квітня 2020, 21:05
Po zaprogramowaniu powyższym wsadem laptop uruchomił się od razu, bez 30sek laga, więc cieszyłem się, że wszystko OK. Wsad zatem wygląda na dobry. Niestety podczas testów laptop zaczął długo myśleć, wolno pracować a próba wejścia do BIOSu zakończyła się czarnym ekranem. Programowałem obydwa flashe powtórnie - bez zmian. Cały czas stoi na 0,4A. Sądzę, że mam z tą płytą jeszcze jakiś inny problem, więc wykracza to poza ten wątek. Płyta jest po wymianie SR30W, który miał rozerwany rdzeń. Odpuszczam temat i dziękuję za pomoc.
[ЗАПИТ ДАМПА БІОС] Re: DELL Inspiron 15-5577 Quanta AM9B - prośba o czyszczenie ME
Google Adsense [BOT] • 15 Квітня 2020, 21:05
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей
_______________________________Всі права захищені. Заборонено копіювати будь-який вміст та елементи веб-сайту без дозволу.
Усі торгові марки, назви брендів, продукти чи послуги, опубліковані на цьому веб-сайті, належать їхнім законним власникам і використовувались лише в інформаційних цілях.