Правила форума: Нажмите здесь, чтобы посмотреть правила этого форума
Re: [НУЖЕН ДАМП БИОСА] DELL Inspiron 15-5577 Quanta AM9B - prośba o czyszczenie ME [РЕШЕНО]
от Google Adsense [BOT] • 14 Апрель 2020, 17:32
#2 [НУЖЕН ДАМП БИОСА] Re: DELL Inspiron 15-5577 Quanta AM9B - prośba o czyszczenie ME
от mdcs • 15 Апрель 2020, 21:05
Po zaprogramowaniu powyższym wsadem laptop uruchomił się od razu, bez 30sek laga, więc cieszyłem się, że wszystko OK. Wsad zatem wygląda na dobry. Niestety podczas testów laptop zaczął długo myśleć, wolno pracować a próba wejścia do BIOSu zakończyła się czarnym ekranem. Programowałem obydwa flashe powtórnie - bez zmian. Cały czas stoi na 0,4A. Sądzę, że mam z tą płytą jeszcze jakiś inny problem, więc wykracza to poza ten wątek. Płyta jest po wymianie SR30W, który miał rozerwany rdzeń. Odpuszczam temat i dziękuję za pomoc.
[НУЖЕН ДАМП БИОСА] Re: DELL Inspiron 15-5577 Quanta AM9B - prośba o czyszczenie ME
от Google Adsense [BOT] • 15 Апрель 2020, 21:05