• HP Zbook 15 G2 przerywa połączenie WiFi

Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)

#1 HP Zbook 15 G2 przerywa połączenie WiFi

von Grzechquu 31 März 2020, 12:09
Hej wszystkim,
jak w temacie, mam pięć modeli HP ZBook 15 G2 wszystkie z takim samym objawem pod Windows 10.
Po połączeniu z siecią WiFi nieważne czy 2,4 GHz czy 5 GHz urządzenia przerywają połączenie. Próbowałem wymieniać karty WiFi instalować sterowniki nowe czy stare. Nic to nie daje
Powiem szczerze, że już ręce mi opadają.
W dokumencie niżej widać przerwanie (jest tego czasem więcej czasem mniej)

Prosil bym o informacje czy ktoś z forumowiczów spotkał się z takim problemem? Ewentualnie pomoc w jego zdiagnozowaniu, naprawie.

Z góry dzięki.
Bild

Re: HP Zbook 15 G2 przerywa połączenie WiFi

von Google Adsense [BOT] 31 März 2020, 12:09

#2 Re: HP Zbook 15 G2 przerywa połączenie WiFi

von xamledyD 31 März 2020, 12:56
Witam.
Przy użyciu karty na USB problem również występuje?
Sprawdzałeś zachowanie sprzętów pod Linuksem oraz na innym dysku lub z pamięci USB?
Pozdrawiam

#3 Re: HP Zbook 15 G2 przerywa połączenie WiFi

von Grzechquu 31 März 2020, 13:38
Hej, po podłączeniu karty na USB problem się powtarza.
Po uruchomieniu Windows 7 nie występuje.
Ubuntu to samo w sensie nie przerywa.

Re: HP Zbook 15 G2 przerywa połączenie WiFi

von Google Adsense [BOT] 31 März 2020, 13:38
Dieses Thema ist als ARCHIV markiert. Antworten Sie nur, wenn Ihre Nachricht eine Lösung enthält (Allgemeine Geschäftsbedingungen, 12.1)