• Xbox ONE S brak obrazu na tv 4k, tylko na 1080p

Правила форуму:Натисніть тут для перегляду правил форуму

1. Назва теми має містити: виробника пристрою, повну модель та короткий опис проблеми.
  2. Пост має містити: код маркування друкованої плати (необхідний у разі ремонту обладнання), розширений опис проблеми, речі, які ви перевірили/замінили/виміряли, ваші висновки та запитання. Якщо ви не можете знайти код маркування друкованої плати, прочитайте ЦЮ ТЕМУ. Якщо ви все ще не можете знайти маркування друкованої плати, завантажте фотографії з високою роздільною здатністю обох сторін друкованої плати - необхідно видалити всі плівки, модулі або кронштейни, які можуть покривати ці позначки.
  3. Перш ніж публікувати нову тему, прочитайте всі теми підфоруму НАВЧАННІ і проведіте попередню діагностику на основі змісту цих тренінгів.
  4. Завантаження будь-яких повних схем, бордвю, файлів БІОС / прошивки або будь-якої іншої документації (або посилань на веб-сайти з такими файлами) СТРОГО ЗАБОРОНЕНО. Ви можете опублікувати лише невелику частину документації або посилання на файл БІОС на підфорумі НЕПЕРЕВІРЕНІ ФАЙЛИ БІОС що спростити діагностику або ремонт. Вам не дозволяється публікувати більше однієї повної сторінки інструкції/схеми на одну тему. Файл, який ви публікуєте, не повинен містити водяних знаків, «конфіденційних» тегів, посилань чи адрес електронної пошти та не може бути захищений паролем.
  5. Дозволено описувати лише один несправний пристрій у одній темі - ви завжди повинні відкривати нову тему для кожного наступного пристрою.
  6. Запит повних схем, бордвю, файлів БІОС або будь-якої іншої документації ЗАБОРОНЕНО на цьому підфорумі. Якщо вам потрібно попросити щось із цього, вам слід відкрити нову тему в підфорумі ЗАПИТ НА ДОКУМЕНТАЦІЮ ТА БІОС.
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

#1 Xbox ONE S brak obrazu na tv 4k, tylko na 1080p

kenkarru 27 Березня 2020, 09:42
Witam, posiadam konsolę Xbox one s. Konsola działała normalnie na moim starym tv. Po wymianie telewizora na tv 4k konsola nie jest wykrywana przez telewizor. Podłączyłem Xboxa ponowie do starego tv i jakie było moje zdziwienie kiedy okazało się, że konsola normalnie wyświetla obraz. Na starym tv dostępna jest rozdzielczość 1080p i 720p. Zacząłem testować konsole na rożnych tv na żadnym z rozdzielczością 4k nie działała, na większość starych full HD działa. Oczywiście przywracałem ustawienia fabryczne itp. Testowałem rożne kable HDMI.

Sugerując się postami na forum postanowiłem wymienić Retimer IC hdmi. Kość została wylutowana a z innego Xboxa one s. O dziwo po wymianie problem dalej występuje. Sprawdzałem filtry przy porcie HDMI maja przejście i nie maja zwarcia.

Moje pytanie co to może być i czy warto spróbować wymienić te filtry pomimo tego ze na teście ciągłości wydaja się być ok. Mam dostęp do płyty z innego Xboxa jako dawcy.

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.

Re: Xbox ONE S brak obrazu na tv 4k, tylko na 1080p

Google Adsense [BOT] 27 Березня 2020, 09:42

#2 Re: Xbox ONE S brak obrazu na tv 4k, tylko na 1080p

matic 27 Березня 2020, 11:24
Hello!

Connect your console to the old tv and go to "Settings" -> "Display & sound" -> "Video output" -> Advanced tab "Video fidelity & overscan" and set it to 36 bits per pixel (12-bit) go back to "Video output" Display tab and select Resolution 4K UHD go back to Advanced tab -> "Video modes" and check the box Allow 4K and Allow HDR10

After this connect the console to new TV and check, if you get the picture.

#3 Re: Xbox ONE S brak obrazu na tv 4k, tylko na 1080p

kenkarru 27 Березня 2020, 16:41
Witam, ustawiłem 36 bits per pixel (12-bit) i niestety nie mam możliwości ustawienia Allow 4K i Allow HDR10 ponieważ pojawia sie komunikat "4k will not work on your tv" dodaje zdjęcia ustawień. Po zmianie na 36 bits per pixel (12-bit) dalej nie działa na nowym tv.

Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення

#4 Re: Xbox ONE S brak obrazu na tv 4k, tylko na 1080p

matic 27 Березня 2020, 19:04
Check, if you can somehow change the resolution to 1080p on your new TV with connected console to the TV.
Or try to connect any other device (DVD player or something else) that displays in 1080p resolution to your new TV and check, if you get the picture.

I'm pretty sure that this issue is not hardware related.

#5 Re: Xbox ONE S brak obrazu na tv 4k, tylko na 1080p

kenkarru 27 Березня 2020, 20:27
Do tego tv podłączam bez problemu konsole poprzednich generacji np. xbox 360 i ps3. Bez problemu radzi też sobie z PS classic które daje obraz w 720p.

Na jednym z monitorów po podłaczeniu xboxa dostaje informacje "input not supported" jest to monitor fullHD.
Obecnie testuje konsole na trzech ekranach 55PUS6703/12 N/S, Samsung 50ru7402, AOC G2460VQ6.

Konsola bez problemu działa na ekranie przenośnym który sam złożyłem, jest to ekran na podstawie laptopa Lenovo ultrabooka,wykorzystałem matrycę.
https://www.ebay.pl/itm/HDMI-VGA-LCD-Co ... 2411755829.

Зображення

Re: Xbox ONE S brak obrazu na tv 4k, tylko na 1080p

Google Adsense [BOT] 27 Березня 2020, 20:27
Ця тема позначена як АРХІВНИЙ. Відповідайте лише в тому випадку, якщо ваша відповідь містить рішення проблеми (Правила Форуму, п. 12.1).

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей