• Parowanie myszek i klawiatur do innych Nadajników

Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).

#1 Parowanie myszek i klawiatur do innych Nadajników

da PietrasPL 18 luglio 2019, 17:11
Witam mam w pracy kilkanaście myszek, klawiatur, nadajników które nie są sparowane ze sobą. Jest także sytuacja że np. Nadajnik pasuje do Klawiatury a do myszki już nie i odwrotnie. Teraz Moje pytanie jest następujące czy jest możliwość sparowania je w jakiś sposób żeby przeprogramować nadajnik/klawiaturę/myszkę? Wiem że z myszkami Della i Logitech'a nie ma z tym problemu bo mają specjalne oprogramowanie do tego(Logitech Unifying i Dell Universal Pairing). A co z klawiaturami Acer, HP? jest możliwość wylutowania powiedzmy układów i przeprogramowania w jakimś programatorze np. jak
w przypadku kości BIOS?

Re: Parowanie myszek i klawiatur do innych Nadajników

da Google Adsense [BOT] 18 luglio 2019, 17:11
Questo argomento è contrassegnato come D'ARCHIVIO. Rispondi solo se il tuo messaggio contiene la soluzione (Termini e Condizioni p. 12.1).