Tego się obawiałem

Niestety na tę chwilę nie mam sprzętu aby bezpiecznie wylutować układ BGA. A nie chce robić tego "na siłę" i uszkodzić płytę.
Jak kiedyś będę mieć już możliwość lutowania układów BGA to wrócę do tej płyty w ramach ćwiczeń.
Analizuję schemat tej płyty w ramach ćwiczeń i mam kilka pytań:
1) Największy problem w analizie sprawia mi rozszyfrowanie sygnałów. Za co odpowiedzialne są sygnały?
a) ACIN - sygnalizuje podłączenie zasilacza?
b) ACON - po nazwie wnoszę że sygnał informuje o "włączeniu" zasilacza?
c) PACIN - Nie wiem czego dotyczy ten sygnał?
d) PACON - Nie wiem czego dotyczy ten sygnał?
e) MAINPOWON - nazwa by wskazywała na jakiś główny sygnał załączenia zasilania?
f) VL - jest to napięci 5V ze stabilizatora liniowego przetwornicy głównej ?
g) Czym różni się sygnał B++ oraz B+++ od B+ (główna linia zasilania)?
h) BATT+ jest to fizyczne miejsce podłączenia przewodu baterii?
i) ACOFF - jest wygnałem odcinającym zasilacz? (praca tylko na baterii? )
2) Co oznacza zielona kropka przy niektórych sygnałach? Taka jak na wycięciu schematu poniżej:

3) Na schemacie poniżej:

a) sygnały MAINPWON oraz ACON są załączane poprzez zwarcie do masy w momencie gdy układ PU1B wystawi stan niski? Wnioskuje to po kierunku diod w PD6.
b) Rezystory PR11, PR13, PR16 tworzą rezystor 333Ω (około) natomiast zastosowano 3 osobne rezystory zamiast 1 aby ułatwić rozproszenie ciepła?
c) Nie bardzo rozumiem jaka jest zależność w tym miejscu pomiędzy VIN a B+? Czy właśnie w tym miejscu następuje "przemienienie sygnału" VIN w B+ ?
4) Po co stosuje się rezystor 0Ω taki jak PR82 na fragmencie poniżej?

5) Jakie napięcia generują cewki PL3 i PL12 oraz dlaczego są tylko 2 klucze PQ7 oraz PQ11? Czy diody PD14 oraz PD10 pełnią rolę dolnego klucza dla cewki PL3? Zakładam, że będzie to napięcie ładowania baterii?
Pytań miałbym jeszcze wiele ale nie chcę nadużywać twojego czasu więc postarałem się wybrać te najbardziej mnie nurtujące

Mam nadzieję, że znajdziesz chwilę żeby objaśnić mi wątpliwości