• Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście

Pravila foruma:Klikni tukaj za prikaz pravil na forumu

1. W tym dziale dozwolone jest wyłącznie zgłaszanie problemów, błędów czy też propozycji usprawnień, związanych bezpośrednio z forum Elvikom.
2. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych, a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
3. Piszemy poprawną polszczyzną, nie przeklinamy, nie krzyczymy.

#1 Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście

Napisal/-a xamledyD 21 Maj 2019, 14:51
Witam.

1. W Panelu Użytkownika, w zakładce Szczegóły rejestracji na karcie Profil, przy próbie zmiany dowolnej informacji bez podania aktualnego hasła wyświetla nam się "nieprzetłumaczony" komunikat:

Slika

Dla poprawy odbioru komunikatu, warto odpowiednio przepisać frazę dla języków obsługiwanych na Forum.

2. Próbując wyszukać słowo kluczowe quanta, zaznaczając w Opcjach wyszukiwania wyświetlanie wyników jako posty, otrzymujemy "dziwne" wyniki dla zaznaczonej opcji Pokaż pierwsze 0 znaków w poście - porównanie poniżej:

Slika

Zaznaczając opcję 0 znaków dla widoku wyników jako postów, spodziewałbym się raczej albo wyświetlenia "pustych" postów, albo przejścia automatycznie do wyświetlania wyników jako wątków. W innym przypadku opcja 0 znaków wydaje mi się zbędna. Jeśli źle myślę, to proszę o wyprowadzenie mnie z błędu.

Pozdrawiam

Re: Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 21 Maj 2019, 14:51

#2 Re: Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście  [REŠENO]

Napisal/-a Vogelek23 21 Maj 2019, 18:28
1. Dodałem tłumaczenie - brakowało go tylko dla języka polskiego:

Slika

2. Przebudowałem menu "Pokaż X znaków w poście", usuwając bezsensowną - moim zdaniem - opcję "0 znaków" i skracając nieco listę dostępnych opcji. Tak właściwie to sam nigdy z niej nie korzystałem, więc mam nadzieję, że redukcja ilości dostępnych w tym menu opcji nie przysporzy nikomu niedogodności. Opcję "200 znaków" uczyniłem tutaj opcją domyślną.

Slika

Re: Fraza w Panelu Użytkownika oraz wyniki wyszukiwania dla 0 znaków w poście  [REŠENO]

Napisal/-a Google Adsense [BOT] 21 Maj 2019, 18:28

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov