• Utracona pamięć

Forum rules:Click here to view the forum rules

1. W tym dziale zamieszczamy wszystko, z czego można się pośmiać - dowcipy, rysunki, zdjęcia, linki itd.
2. Pośmiać się - to nie znaczy naśmiewać się ani wyszydzać. Pamiętajmy zatem o godności drugiego człowieka.
3. Zabronione jest zamieszczanie jakichkolwiek danych osobowych/firmowych (z tego nie da rady się pośmiać), a także reklamy (w tym kryptoreklamy).
4. Staramy siem pisadź poprawnom polrzczyznom ;)
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).

#1 Utracona pamięć

by arvika 1 January 2011, 02:31
Chłopaki, głupia sprawa. Był sylwester i straciłem pamięć... Czy ktoś byłby mi w stanie pomóc mi ją odzyskać? :D Jakie procedury, jakie programy użyć. Sprawa jest niezwykle ważna bo dziewczyna pyta o szczegóły ;)

Re: Utracona pamięć

by Google Adsense [BOT] 1 January 2011, 02:31

#2 Re: Utracona pamięć

by Lakier88 1 January 2011, 02:32
Spróbowałeś wgrać bios? Jeśli tak i to nie pomogło, to podgrzej układ do 120 stopni...

#3 Re: Utracona pamięć

by patol 1 January 2011, 02:57
Musisz użyć specjalnych programów do odzyskiwania danych. Najskuteczniejszym jest "Żona v1.0", ale czasami oprócz odzyskanych danych potrafi dodać coś od siebie, aby utrata danych nie pojawiła się szybko ponownie i sprawia, że odzyskane dane otrzymają często więcej kolorów. Innym programem - choć może trochę mniej skutecznym może okazać się "Koledzy v2.1" - dlaczego mniej skuteczny? bo oni mogli złapać tego samego wirusa i u nich również może wystąpić problem z poprawnym odczytem danych. Jutrzejsze podgrzanie rdzenia również może poskutkować (choć chwilowym - jak wiadomo to nie naprawa lecz jedynie diagnoza) odzyskaniem pamięci, lecz jedynie wymiana układu na nowy skutkuje poprawną praca układu. Pozdrawiam

#4 Re: Utracona pamięć

by kiero36 1 January 2011, 03:13
Tak na przyszłość trzeba było zrobić buckup, a dopiero później hard reset.Mam kilka wsadów pamięci, tylko napisz jaki model, to coś dobierzemy hehe.

Pozdrawiam.

#5 Re: Utracona pamięć

by kalka06 1 January 2011, 14:04
arvika wrote:Chłopaki, głupia sprawa. Był sylwester i straciłem pamięć... Czy ktoś byłby mi w stanie pomóc mi ją odzyskać? Jakie procedury, jakie programy użyć. Sprawa jest niezwykle ważna bo dziewczyna pyta o szczegóły

Już o 1:31 utraciłeś pamięć? :lol: Ciężka sprawa, możliwe, że uległa zniszczeniu :mrgreen: . Wybierz jakiś wsad od kolegi kiero36 i do przodu. :D

#7 Re: Utracona pamięć

by gabik001 21 February 2011, 03:41
Myślę że cmd : rstrui.exe powinien załatwić sprawę. Tym razem z żoną...

Re: Utracona pamięć

by Google Adsense [BOT] 21 February 2011, 03:41
This topic is marked as ARCHIVAL. Please only reply if your message contains the solution (Terms and Conditions p. 12.1).